Dzimšanas dienas ciparu kūka

Vairākām paaudzēm Selga bijis pirmais bērnības cepums. Pagatavo šo našķi arī savās mājās.

FOTO: Publicitātes foto

Sastāvdaļas:

350 g saldais krējums

175 g cukurs

700 g krēmsiers

24 Selga Klasika cepumi

150 g ievārijums

 

Dekorācijām:

Zemenes

Mellenes

Reklāma
Reklāma

Avenes

Pistācijas

 

Pagatavošana:

  • Saputo saldo krējumu ar cukuru.
  • Pievieno krēmsieru un saputo krēmu.
  • Kārto cepumus cipara formā.
  • Pa virsu spiež krēmu.
  • Uzliek pa virsu pusi ievārijuma, pārklāj ar nākošo kārtu cepumu.
  • Atkārto krēmu, atlikušo ievārijumu, nosedz ar trešo kārtu cepumu.
  • Uzspiež krēmu, dekorē ar ogām un pistācijām.
  • Liek ledusskapī uz 2 h.
  • Servē.