Dzimšanas dienas ciparu kūka

Vairākām paaudzēm Selga bijis pirmais bērnības cepums. Pagatavo šo našķi arī savās mājās.
Dzimšanas dienas ciparu kūka

FOTO: Publicitātes foto

 

 

Sastāvdaļas:

  • 350 g saldais krējums
  • 175 g cukurs
  • 700 g krēmsiers
  • 24 Selga Klasika cepumi
  • 150 g ievārijums

 

Dekorācijām:

  • Zemenes
  • Mellenes
  • Avenes
  • Pistācijas

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

  • Saputo saldo krējumu ar cukuru.
  • Pievieno krēmsieru un saputo krēmu.
  • Kārto cepumus cipara formā.
  • Pa virsu spiež krēmu.
  • Uzliek pa virsu pusi ievārijuma, pārklāj ar nākošo kārtu cepumu.
  • Atkārto krēmu, atlikušo ievārijumu, nosedz ar trešo kārtu cepumu.
  • Uzspiež krēmu, dekorē ar ogām un pistācijām.
  • Liek ledusskapī uz 2 h.
  • Servē.