Taizemiešu pannakota ar kokosriekstu, laimu un svaigām zemenēm
Pannakota ir gards, krēmīgs deserts. Šajā variantā krēms tiek vārīts uz lēnas uguns ar kokosriekstu pienu un laima miziņu. Tas papildināts ar svaigām zemenēm un grauzdētām kokosriekstu pārslām.
Sastāvdaļas
Pannakota
400 ml Santa Maria Coconut Milk
2 dl putukrējums
1.3 dl želejas cukurs, dažādi
1 tējk. vaniļas cukurs
2 gab. laima miziņa
Garnējums
250 g svaigas zemenes
1 ēd.k. grauzdētas kokosriekstu pārslas
Pagatavošana
1. Vāriet kokosriekstu pienu un krēmu ar ievārījuma cukuru
apmēram pusminūti.
2. Tad iemaisiet vaniļas cukuru un sarīvēto laima miziņu.
3. Ielejiet atsevišķos trauciņos un ielieciet ledusskapī apmēram uz
2 stundām sacietēšanai.
4. Papildiniet pannakotu ar svaigām zemenēm un grauzdētām
kokosriekstu pārslām tieši pirms servēšanas.