Siera, auzu pārslu cepumi ar burkāniem

 Ļoti vienkārši un garšīgi.

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Sastāvdaļas:

1 glāze auzu pārslas

150ml kefīrs

50g sviests

1 ola

1 burkāns

ķirbja sēklas

50g puscietais siers

1/3 tēj.k sāls

1/2 tēj.cepamais pulveris

1 ēd.k milti

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

Olu sakuļam ar sāli,pievienojam kefīru un izkausētu sviestu.

Burkānu un sieru sarīvējam uz smalkās rīves.

Bļodā sajaucam auzu pārslas, burkānu, sieru, sēkliņas, cepamo pulveri. Pievienojam šķidro maisījumu, izmaisām.

Ieberam miltus, izmaisām un liekam uz cepamās plāts, kur ieklāts cepamais papīrs.

Cepam iepriekšs uzsildītā cepeškrāsnī ap 180 grādiem ap 20 minūtēm, līdz cepumi viegli brūni.

Ļoti vienkārši un garšīgi.

 

Recepti iesūtīja: Taschinka, konkursa "Pavasara spēka recepte Marsietimdalībniece

 

Sastāvdaļas