Augļu salāti - spridzeklis

Gardi, svaigi, veselīgi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Sastāvdaļas:

1 ābols

1 bumbieris

3 kivi

1 apelsīns

1/2 citrona sula

mazā bundža konservēti persiki

1 tēj..k svaigi rīvēta ingvera

1 ēd.k medus

1 ēd.k cukurs

250ml auzu pārslas

pēc vēlēšanās rieksti sēkliņas

1 liels burkāns

Reklāma
Reklāma

 

Pagatavošana:

Ābolu, bumbieri, kivi, apelsīnu samizojam un sagriežam mazos gabaliņos. Aplejam ar citrona sulu. Sarīvējam uz smalkās rīves burkānu, pievienojam augļiem.

Uz pannas liekam medu, pievienojam cukuru, izkausējam, pievienojam auzu pārslas un riekstus, sēkliņas. Izmaisām, atdzesējam.

Persikus sablenderējam ar svaigi rīvētu ingveru.

Augļu salātus samaisam ar pārslām tieši pirms pasniegšanas, uzlejam persiku mērcīti.

 

 AutoreSerjoga, Maikliņš un Natalija

 

Sastāvdaļas