Šokolādes desa "Saldā brunete" - recepte

Saldo bruneti lētāk un gardāk ir gatavot mājās nevis pirkt veikalā!

Sladēdiens, kas apēdas viens un divi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sladēdiens, kas apēdas viens un divi!

 

1. Selgas cepumus sadrupina sīkos gabaliņos palielā traukā;


2. Katliņā uz mazas uguns kausē sviestu, kad sviests ir izkusis, pievieno kakao - var sijāt caur sietiņu, lai nav kunkulīši. Kad kakao ir iemaisīts sviestā, pievieno kondensēto pienu ar cukuru un maisa, līdz masa kļūst viendabīga;


3. Katliņa saturu lej bļodā, kur ir sadrupinātie cepumi, un visu samaisa;


4. Iegūto masu liek mazajos polietilēna maisiņos (parasti šo daudzumu sadalu uz 2 maisiņiem), un veido desu. un liek ledusskapī, lai tā sacietē;


5. Pēc 2h desa jau ir gatava, ņem ārā un griez ripās.

Reklāma
Reklāma

Labu apetīti :)

 

Iesūtījusi Elīna Rabša, konkursa "Šokolādes gardumi" dalībniece

 

Sastāvdaļas

  • Selgas cepumi - 3paciņas.540g
  • kondensētais piens ar cukuru - 1bundžiņa.400g
  • Kakao pulveris - 2 ēdamkarotes
  • Sviests 82% - 1 paciņa.180g
  • Marmelāde, rieksti

Saistītie raksti