Salāti ar medus sinepju mērci

Salātus pārlej ar medus, sinepju un citrona mērci.

Autores foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Autores foto

Nepieciešamie produkti (2 porcijām)

Salāti - var ņemt salātu miksējumu, ķīnas kāpostu vai arī kādus citus, kas katram tuvāki.

Es izvēlējos ķīnas kāpostu.

1 avokado (mīksts)

1gurķis

300 - 400g mazie tomātiņi

divas vistas filejas

sāls, pipari, vistas gaļas garšvielas.

Mērcei: Favorit graudu sinepes - 2 tējkarotes, ēdamkarote medus, viena citrona sula.

 

Gatavošana:

Visus produktus sagriež gabaliņos. Kārto uz šķīvja, sākot ar salātiem, tad avokado, tad gurķis, tomāti (tos uz pusēm vai četrās daļās, atkarībā no tā, cik lieli).

Reklāma
Reklāma

Vistas fileju sagriež kubicicņos, apber ar garšvielām un apcep brūnas. Tās liek uz šķīvja pēdējās.

Pagatavo mērci: Ieliek bļodiņā sinepes, medu un citronu. Medu izkausē maisot visas sastāvdaļas kopā.

Tad gatavo mērci pārlej salātiem.

Labu apetīti!

 

 Recepti iesūtīja: Ilze Ābelīte - Goluba, konkursa "Pavasara spēka recepte Marsietimdalībniece

 

Sastāvdaļas