Krīzes pastēte

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: žurnāls "Garšīgs"

Izmērcētas pupiņas izvāra un vēl karstas sablenderē vai izberž caur sietu. Smalki sagrieztu sīpolu apcep eļļā. Liek klāt pupiņām, pieber sāli, piparus un mazliet etiķi pēc garšas. Liek atdzist ledusskapī. Smērē uz maizes un ēd nost! Ja vēl mājās ir margarīns vai sviests, var smērēt zem pastētes. Bet tā jau būs greznība:)

 

Recepti iesūtījusi Sandra Vēvere, Pupiņu konkursa dalībniece

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Pupiņas - 300.gr
  • Eļļa - 3.ēd.k.
  • Paliels sīpols
  • Sāls,pipari, etiķis