Pīrādziņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Iļģuciema konditorejas arhīva

Sajauc mīkstu margarīnu ar biezpienu, pieliek klāt dzēsto sodu un maisa pakāpeniski miltus klāt, kamēr mīkla paliek elastīga. Tad uz kādu pusdienu ieliek ledusskapī, lai savelkas viss kopā. Kad grib cept pīrādziņus, mīklu izveltnē, sagriež gabaliņos, liek pildījumu, sarullē, apsmērē ar olu un cep. Pīrādziņi sanāk ļoti garšīgi. Pildījumu var gatavot vienalga kādu.

 

 

Iesūtījusi: Zane Vlaseviča, Kraukšķīgāko pīrādziņu konkursa dalībniece

Konkursā iesūtītās, kā arī citas pīrāgu receptes skati sadaļā Pīrāgi, kūkas un cepumi/Pīrāgi

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Margarīns''eve'' - 500.g
  • Biezpiens - 500.g
  • Milti - 800.g
  • Dzēstā soda