Šokolādes kruasāniņi (gatavošana pa soļiem)

FOTO: Inese Stuģe

Kārtaino mīklu sagriežam trīsstūrīšos.

Noziežam ar ūdeni un uzberam cukuru ar kanēli. Katra trīsstūrīša platajā galā ieliekam šokolādes gabaliņu. Sākam rullēt no platākā gala. Kārtojam uz cepam pannas. Liekam cepties 180 - 200 grādos 15 min. Pasniedz nedaudz padzisušus vai aukstus ar tēju, kafiju vai pienu.
   Lai labi garšo : )

 

Sastāvdaļas

Reklāma
Reklāma
  • Kārtainās māklas plāksnes - 1.iepakojums
  • Cukurs.pēc patikas
  • Kanēlis.pēc patikas
  • šokolādes gabaliņi.pēc vajadzības
  • Ūdens.pārziešanai