Mutē kūstoša pica - pagatavo mīklu pats!

Dažkārt bez tādiem dzīves sīkumiem kā pēcpusdienas kafija un silta picas šķēle diena šķiet nepiepildīta. Tad nu piepildīsim dienu (pie reizes arī vēderus) ar iecienītu un pašceptu picu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tase pēcpusdienas kafijas un silta picas šķēle - vienkārši un eleganti!

Sastāvdaļas:

  • 220 ml ūdens
  • 40 g eļļas
  • sāls
  • nedaudz cukura
  • garšvielas (oregano)
  • 1/2 cepamais pulveris
  • kviešu milti pēc vajadzības
  • kūpināta gaļa
  • siers
  • šampinjoni
  • paprika
  • majonēze

Gatavošana:

  • Ūdenī ielej eļļu, pievieno sāli, cukuru, oregano un cepamo pulveri - visu samaisa.
  • Pēc vajadzības pievieno miltus tā, lai mīkla būtu veltnējama.
  • Mīklu izveltnē apļa formā un virsū tai smērē majonēzi, uzkaisa sieru.
  • Tad virsū ber sagrieztu kūpināto gaļu un šampinjonus, tiem atkal pārkaisot sieru.
  • Dekoram pa virsu liek smalki sagrieztas paprikas ripiņas.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas