Karstie šokolādes kūciņkēksiņi

Perfekts karstais šokolādes kūciņkēksiņš ir sanācis tad, ja gardi to nokožot, vidiņš ir šķidrs. Šis nebūs ''sausais'' kēksiņš, kuru steidzami nepieciešams saslapināt ar malciņu tējas!

Kūciņu vidiņam jābūt šķidram, pasniedz karstus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kūciņu vidiņam jābūt šķidram, pasniedz karstus.

Sastāvdaļas:

  • 120g melnās šokolādes
  • 100g sviesta
  • 2 olas
  • 1 ēd.k. miltu
  • 80g cukura
  • pūdercukurs pārkaisīšanai

Gatavošana:

  • Olas sakuļ ar cukuru un miltiem.
  • Ūdens peldē izkausē sviestu un šokolādi.
  • Kad tā nedaudz padzisusi, pievieno pārējās sastāvdaļas.
  • Masu lej dziļākās formiņās (vislabāk - silikona).
  • Kūciņas cep 180 grādos 8-10 minūtes.
  • Tām beigās pārkaisa pūdercukuru. Šīs kūciņas var pasniegt arī ar saldējumu.

 

Reklāma
Reklāma

Recepte: Agita Gabrāne

 

Sastāvdaļas