Īstas meža gaļas cepetis

Vienkārša receptīte lieliskam iznākumam. Īpaši iecienīts tievētāju vidū, jo gaļa ir pavisam liesa.

Cepeti var ēst karstu ar piedevām, kā arī aukstu brokastīs.

FOTO: Shutterstock.com

Cepeti var ēst karstu ar piedevām, kā arī aukstu brokastīs.

Sastāvdaļas:

  • 1kg aļņa gaļas
  • sāls, pipari
  • sarkanie pipari
  • 5 ķiploku daiviņas
  • sinepes
  • pētersīļi
  • dilles
     

Gatavošana:

  • No dotajām sastāvdaļām iemarinē aļņa gaļu.
  • Gaļu atstāj marinēties uz nakti.
  • Iemarinēto gaļu liek cepamtraukā, kuru pārklāj ar folliju.
  • Cepeti cep cepeškrāsnī 200 grādos, ik pa laikam pārbaudot tā gatavību.
  • Gatavības beigās noņem folliju un cepeti apbrūnina.

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas