Sautēta meža gaļa

Gaļas sautēšanai ir tikpat daudz un dažādu veidu, cik ir cilvēku, jo pilnīgi katrs gatavo savādāk. Šoreiz piedāvājam šādu variantu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Šādi sautētu gaļu var arī tumēt jeb pievienot miltus, kas sajaukti ar ūdeni.

Sastāvdaļas:

  • meža gaļas šķiņķis
  • sāls, pipari
  • meža gaļas garšvielas
  • burkāni
  • sīpoli
  • sakņu selerija

Gatavošana:

  • Gaļu sagriež salmiņos un apcep pannā.
  • Burkānus nomizo un sarīvē.
  • Sakņu seleriju nomizo un sarīvē.
  • Sīpolu nomizo un sagriež.
  • Burkānus un sīpolus pannā apcep.
  • Katliņā sautē gaļu ar garšvielām.
  • Kad tā ir pusmīksta, pievieno apceptos dārzeņus un sakņu seleriju.
  • Kad gaļa ir kļuvusi mīksta, to pasniedz, piemēram, ar kartupeļu biezeni!

Recepte: Agita Gabrāne

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas