Pildītas gaļas pankūkas. Recepte brokastīm vai pusdienām

Ir pierasts, ka ar vārdu ''pankūkas'' mums asociējas saldais ēdiens, bet šīs pašas ''pankūkas'' var būt ne tikai saldēdiens vien!
Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai.

FOTO: Shutterstock.com

Zeltaini brūnās pankūkas pasniegšanai.

Sastāvdaļas:

  • 3 olas
  • piens
  • eļļa
  • milti
  • ūdens
  • cūkgaļa
  • sīpoli
  • garšvielas

Gatavošana:

1. Bļodā iesit olas, pievieno nedaudz sāli, sakuļ.

2. Pievieno pienu un ūdeni. Kārtīgi izmaisa un pa daļām pievieno miltus.

3. Mīklai pievieno nedaudz eļļu. Mīklas konsistencei jābūt ne pārāk biezai.

4. Mīklu atstāj, lai nedaudz uzbriest. 

5. Izvāra liesu cūkgaļu, samaļ un liek pannā cepties. Pievieno smalki sagrieztus sīpolus, sāli, piparus un raudeni. Gaļas masai jābūt saistošai, cepoties tai pielej nedaudz buljona.

Reklāma
Reklāma

6. Cep plānas pankūkas un pilda tās ar malto gaļu.

7. Kad tās sapildītas, pankūkas no abām pusēm vēlreiz apcep gaiši brūnas.

Pasniedz ar skābu krējumu.

Lai labi garšo!

 

Receptes autore: Agita Gabrāne

Saistītie raksti