Tommee Tippee pretkoliku pudelītes – laimīgiem mazuļiem

Mazulim zarnu trakts vēl nav pilnībā nobriedis, tāpēc nepilnīgi darbojas arī gremošanas sulas un fermentatīvā sistēma. Bērns, zīžot krūti vai pudelīti, reizē ar pienu vai piena aizstājēju var norīt arī gaisu. Tas viss var izraisīt gāzu veidošanos gremošanas traktā, zarnu sieniņu iestiepšanos un sāpes, ko sauc par kolikām. Tieši tāpēc Tommee Tippee ir izstrādājis īpašas pudelītes, kas palīdzēs novērst koliku veidošanos.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Iedvesmojoties no dabas, radīts ideāla dizaina un maiguma knupītis, kas dabiski lokās un staipās, līdzīgi mātes krūtij. Īpaši jutīgs pretkoliku vārsts novērš gaisa nokļūšanu mazuļa vēderā, palīdz mazināt kolikas un nemieru bērnam. Tehnoloģija izstrādāta ar zīdīšanas ekspertu atbalstu. Revolucionārā tehnoloģija "Easivent", ko izmanto "Tuvāk dabai" knupju ražošanā, maksimāli pietuvina barošanu no pudelītes barošanai ar krūti. Platā knupīša forma ļauj bērnam to satvert ar plaši atvērtu muti, tāpat, kā tas notiek, zīžot mātes krūti. Unikālā pudelītes forma rada iespēju bērnu pabarot trijās viņam dabiskās pozīcijās, padarot barošanu ērtu gan jums, gan mazulim.

Tā kā Tommee Tippee pudelīšu knupji ir maksimāli dabiski un mazuļa ēdināšana atgādina barošanu ar krūti, ir vienkārši apvienot barošanu ar krūti un barošanu no pudelītes. Tāpat viegli būs pāriet no krūts barošanas uz barošanu no pudelītes.
 
Īpašais pretkoliku vārsts novērš knupīša salipšanu, tādējādi mazulis var izdzert visu piena porciju, neatraujoties no pudelītes. Tāpat arī vārsts novērš liekā gaisa iekļūšanu bērna vēderā, kas samazina sāpīgu koliku iespējamību.

Pirms uzsākat mazuļa barošanu, pārbaudiet ēdiena temperatūru ar speciāla indikatora palīdzību. Ja indikatora svītriņas ir gaiši zilas – tas nozīmē, ka varat sākt barošanu, ja sārtas, tas nozīmē, ka temperatūra ir augstāka virs rekomendētās 370C un jāpagaida, kamēr ēdiens atdzisīs. 

 

Antikoliku pudelīte ar ēdināšanas temperatūras indikatoru 260 ml. (0+)

Fizioloģiskumu nodrošina: 

   * Īpašs pretkoliku vārsts, kas vada gaisu caur speciālu ventilācijas sistēmu, ierobežojot bērnam gaisa norīšanu.

   * Šķērsām izvietotie gredzeni uz knupja, ielokās un izstiepjas barošanas laikā dabiskā ritmā, veicinot dabiskas zīšanas kustības.

   * Knupja platā forma ļauj bērnam to aptvert ar plati atvērtu muti, tā it kā viņš zīstu mātes krūti. 

 

Atveres izmērs knupī tiek piemeklēts, atkarībā no bērna vecuma:

* 0–3 mēn. – knupītis "easivent™" ar lēnu plūsmu;
* 0+ mēn. – knupītis "easivent™" ar mainīgu plūsmu;
* 3–6 mēn. – knupītis "easivent™" ar vidēju plūsmu;
* 6+ mēn. – knupītis "easivent™" ar ātru plūsmu;
* 6+ mēn. – knupītis "easivent™" biezam ēdienam.

 

Komforts, izmantojot Tommee Tippee, tiek nodrošināts:

1. Ar ēdināšanas temperatūras indikatoru. Gaiši zils – var barot. Sārts – piens vai bērna pārtika ir siltāka par rekomendējamo +370C barošanas temperatūru.

2. Plati labi pielāgots pudeles gredzens, kas novērš noplūdi barošanas laikā. Pat ja Jūs apgriezīsiet pudelīti, piens zem gredzena neiztecēs. 

3. Pateicoties ergonomiskajai formai, pudelīti ir ērti turēt.

4. Plata pamatne, kam pateicoties pudelīte ir stabila un viegli izmazgājama. 

 

Ventilācijas sistēmu var pilnībā izjaukt, tādēļ to var kārtīgi izmazgāt. 

Nesatur bisfenolu A. Izgatavota no polipropilēna. 

 

Reklāma
Reklāma

Māmiņas izmanto ērtus elektriskos uzsildītājus, kas pāris minūtēs var uzsildīt pienu vai citu bērna ēdienu līdz vajadzīgai, bet galvenais – drošai temperatūrai.
Uzņēmums Tommee Tippee piedāvā bērna ēdiena elektriskā uzsildītāja uzlabotu un ērtu modeli.
• Pateicoties uzsildītājam var uzsildīt pienu vai citu ēdienu no 100 līdz 350 ml, ieskaitot bērnu biezeņus un putras.
• Vidēji ēdiena porcija 200 ml apjomā sasniedz rekomendējamo bērna barošanai temperatūru +370C 4 minūšu laikā. Vecāki paši var izvēlēties vajadzīgo uzsildīšanas režīmu. Gaismas indikators paziņos par ēdiena uzsildīšanas procesa beigām.
• Pateicoties rūpīgai uzsildīšanai, ēdienā saglabājas visas barības vielas un mikroelementi, ko satur ēdiens.
 

Ceļojuma bērna ēdiena uzsildītājs divi vienā Tommee Tippee "Tuvāk dabai". Šo aksesuāru var izmantot ceļā, kad nav pieejams elektriskais sildītājs. Pietiek iepriekš piepildīt speciālu metālisko karstā ūdens termosu, lai nepieciešamības gadījumā var uzsildīt plastikāta traukā pudelīti ar ēdienu. Komplektā ietilpst: termoss, trauks ēdiena uzsildīšanai.

Konteineri krūts piena uzglabāšanai Tommee Tippee "Tuvāk dabai" 

• Izmanto nosūktā krūts piena uzglabāšanai mājas apstākļos. Krūts pienu var uzglabāt 24 stundas ledusskapī vai 3 mēnešus saldētavā.
• Savietojami ar elektriskajiem un manuāliem piena atsūcējiem Tommee Tippee "Tuvāk dabai".
• Konteiners paredzēts vienai piena atsūkšanas reizei, kas ļauj uzreiz novietot pienu saldētavā.
• Var izmantot ēdiena uzglabāšanai, kas pagatavots mājas apstākļos un paredzēts vienai porcijai, piemēram, gaļas biezenim.
• Nesatur bisfenolu A.
• Viegli sterilizēt, daudzkārt lietojami, ērti novietot vienu uz otra ledusskapī.

Manuālais piena atsūcējs Tommee Tippee "Tuvāk dabai". Izveidoja britu speciālisti efektīvai, ērtai un nesāpīgai piena nosūkšanai.

Nosūkšanas efektivitāti nodrošina:
   1. Elastīga silikona piltuve ar šķērsām izvietotiem gredzeniem, kas, cieši pieguļot mātes krūtij, ļauj nosūkt pienu un vienlaicīgi masē krūti piena izstrādāšanas stimulēšanai.
   2. Diafragma rada nepieciešamo retinājumu, kas pietiekams efektīvai nosūkšanai. Atsūcēja rokturis ļauj manuāli kontrolēt nosūkšanas spēku.

Izmantojot šo atsūcēju, komfortu nodrošina:
   1. Piena atsūcēja detaļu minimāls skaits (tās kopumā ir 3), kas ļauj viegli izjaukt un salikt piena atsūcēju.
   2. Ērta konstrukcija, kas nodrošina piena atsūcēja efektīvas mazgāšanas un sterilizēšanas iespēju.
   3. Silikona daļu esamība, kurām pateicoties piena atsūcējs kalpo ilgu laiku, un tam nav vajadzīga regulāra servisa apkalpošana.
   4. Optimāls papildus aksesuāru komplekts bērna kopšanai, kas ietilpst komplektā ar piena atsūcēju.
   5. Piena atsūcēja savietojamība ar Tommee Tippee pudelītēm, krūzītēm un trauciņiem. Tam pateicoties, piena nosūkšanu var veikt uzreiz pudelītē vai trauciņā piena uzglabāšanai, kas ļauj izmantot piena krājumus tajā laikā, kad to vajag bērnam un mātei.

Nesatur bisfenolu A.
 

SKATIES BILŽU GALERIJU UN IZVĒLIES PIEMĒROTĀKO SAVAM MAZULIM!

 

Ieskaties: www.tommeetippee.com

 

"Tommee Tippee" produkcija nopērkama veikalos: