Tofu skrambls - citādāka omlete

 Tofu pats par sevi draudzējas ar daudz dažādām garšvielām un piedevām, tāpēc katru reizi gatavojot, var izmēģināt kādu jaunu piedevu! 

FOTO: Agnese Gabrāne

Tofu skrambls ar rīvētu Džiugas sieru un maurlokiem.

 

Sastāvdaļas:

  • 300g tofu
  • 150g mandeļu piens (bez cukura)
  • mazs sīpols
  • garšvielas: kurkuma, kumins, pipari, sāls
  • eļļa cepšanai
  • divi nelieli tomāti
  • Džiugas rīvētais siers

 

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

  • Tofu sadrupina ar dakšu vai piestā.
  • Pa to laiku apcep smalki sagrieztu sīpolu.
  • Sadrupināto tofu apcep uz pannas kopā ar garšvielām un sīpolu.
  • Kad tas kādas 5 minūtes apcepies, pievieno mandeļu pienu un maisa, līdz tofu kļūst krēmīgāks.
  • Tad pievieno smalkāk sagrieztus tomātus, izmaisa, visu pārber ar sieru un skrambls gatavs!

Saistītie raksti