Ar spinātiem un šampinjoniem pildīta omlete

Spināti, šampinjoni un olas - brokastu pildītā omlete.
Laiks brokastīm!

FOTO: Shutterstock.com

Laiks brokastīm!

 

Sastāvdaļas

  • Olas - 8.gab
  • Piens - 4.ēd.k.
  • Milti - 3.ēd.k.
  • Sāls, malti melnie pipari
  • Pildījumam:
  • Svaigi spināti - 750.g
  • Kūpināts šķinķis - 100.g
  • Sīpoli - 2.gab
  • Svaigi šampinjoni - 250.g
  • Sausais baltvīns - 1/2.glāze
  • Garšvielas.pēc izvēles
  • Sviests - 1.ēd.k.

 

Pagatavošana:

Reklāma
Reklāma

Sīpolus notīra, sīki sagriež. Šķiņķi sagriež kubiņos, šampinjonus sagriež šķēlītēs. Spinātus sagriež strēmelītēs. Sakarsētā sviestā apcep šķiņķi, sīpolus, šampinjonus, pievieno spinātus, pielej baltvīnu, pārkaisa garšvielas un sautē 10 minūtes. 

Gatavo omleti - olas saputo ar pienu, pievieno sāli, piparus, miltus, visu samaisa. Pannā cep 4 omletes. Uz tikko ceptas, karstas omletes liek pildījumu, omleti pārloka un pasniedz.