Numerologu prognoze: kā pēc dzimšanas datuma uzzināt, kas gaidāms 2022. gadā

No numeroloģijas viedokļa, skaitļiem ir maģisks spēks un tie spēj ietekmēt cilvēka likteni. Viens no svarīgākajiem ir dzimšanas datums, pēc kura var paredzēt dzīves notikumus, kā arī rakstura īpašības un citas pazīmes.
Prognozes, kāds būs 2022. gads - atkarībā no dzimšanas datumā iekodētā likteņa skaitļa

FOTO: Shutterstock.com

Prognozes, kāds būs 2022. gads - atkarībā no dzimšanas datumā iekodētā likteņa skaitļa

Tāpat, izmantojot skaitļu kombināciju, kas sastāv no dzimšanas datuma, mēneša un gada, var aprēķināt vienu no deviņiem numeroloģiskajiem cikliem un uzzināt, kāds katram būs jaunais, 2022. gads, raksta 5-tv.ru.'Lai to izdarītu, jāsāk ar sava likteņa skaitļa noskaidrošanu. 

To dara tā: vispirms uz papīra uzraksti savu pilnu dzimšanas datumu. Piemēram: 24/11/1989. Nākamais uzdevums ir saskaitīt visus datumā esošos ciparus, tātad 2 + 4 + 1 + 1  + 1 + 9 + 8 + 9 = 35. Tagad jāsaskaita arī abi šie divi cipari, tātad 3 + 5. Dabūjam rezultātu "8". Tātad cilvēka, kurš dzimis 1989. gada 24. novembrī, likteņa skaitlis ir astoņi (8).

 

Ja, saskaitot dzimšanas datuma ciparus, iegūstat divciparu skaitli, piemēram, 10, tad šie abi cipari ir jāsaskaita vēlreiz. Piemēram, 11/08/1971. Saskaitām visus datumā esošos ciparus, tātad 1 + 1 + 8 + 1+ 9 + 7 + 1 = 28. Tagad saskaitām abus šos ciparus, tātad 2 + 8 = 10. Un, tā kā 10 ir divciparu skaitlis, saskaitām 1 + 0. Dabūjam rezultātu "1". Tātad cilvēka, kurš dzimis 1971. gada 11. augustā, likteņa skaitlis ir viens (1).

 

Tālāk lasi prognozes, kāds būs 2022. gads - atkarībā no dzimšanas datumā iekodētā likteņa skaitļa:

 

1 - viens

Jaunajā gadā jūs gaida atjaunināšanās visās dzīves jomās. Veiksmīgs laiks, lai nolemtu mainīt to, kas jau sen nav bijis pa prātam un traucējis virzīties uz priekšu. Iespējama darba maiņa, pārcelšanās uz citu dzīvesvietu vai laulības noslēgšana.

 

2 - divi

Pēc trauksmainajiem 2021. gada notikumiem jums pienācis ir laiks atpūsties un sakopot spēkus. Gads sola būt mierīgs, kaut kādā mērā pat garlaicīgs. Tomēr iegūtā stabilitāte ļaus koncentrēties uz iekšējo attīstību un radošumu.

 

3 - trīs

Jūs gaida progress vairākās dzīves jomās. Visi projekti, kas netika īstenoti 2021. gadā, beidzot izkustēsies no vietas un sāks virzīties uz priekšu. Piemērots laiks sākt savu biznesu, stāties laulībā vai domāt par ģimenes papildinājumu.

 

4 - četri

Reklāma
Reklāma

Šis gads būs kardināli atšķirīgs no iepriekšējā. Jums būs daudz darba, un jūs ne uzreiz pamanīsiet, ka jūsu pūliņiem ir rezultāti. Taču iztērētais laiks un spēki nebūs veltīgi. Atcerieties to un pareizi sakārtojiet prioritātes.

 

5 - pieci

2022. gads nesīs jaunas iespējas, par kurām nekad neesat sapņojis. Tomēr atcerieties, ka panākumi drīzāk atnāk pie drosmīgiem un izlēmīgiem cilvēkiem, kuri paši vada savu likteni. Nav vērts gaidīt, ka kāds pieņems svarīgu lēmumu jūsu vietā.

 

6 - seši

Īpaši labvēlīgs jaunais gads būs personisko attiecību ziņā. Jūs no sirds izjutīsiet harmoniju ģimenē, tā kļūs par īstu miera ostu. Būs arī iespēja izbeigt senos strīdus un pielikt punktu domstarpībām.

 

7 - septiņi

Ir labākais laiks, lai parādītu savas līdera īpašības. Karjerā jūs gaida nopietna izaugsme, ja nesēdēsiet, rokas klēpī salicis. Aktīvi virziet uz priekšu savas intereses, taču uzmanieties - arī pārspīlēt nav vērts. Labāk definējiet galveno mērķi un skaidri sekojiet tam.

 

8 - astoņi

Varat saskarties ar sekām, kādas radījusi jūsu rīcība pagātnē. Tie, kuri ir daudz un smagi strādājuši, saņems pelnītu balvu un materiālā stāvokļa uzlabošanos. Īpaša uzmanība jāpievērš kontaktu veidošanai profesionālajā jomā. Var laimēties satikt ietekmīgus cilvēkus, kas jums sniegs atbalstu daudzos veidos.

 

9 - deviņi

Jums gaidāmais gads būs pārmaiņu pilns. Būs jātiek galā ar iekrātajiem un nepadarītajiem darbiem, jāformulē jauni mērķi un uzdevumi. Ir svarīgi izvairīties no konfliktiem un uzturēt labas attiecības ar tuviniekiem. Tieši ģimene būs galvenais avots, kur smelties spēku.

Saistītie raksti