Stāsta enerģētiķis: lietas, kuras neņemt mājās, ja tās atrodi uz ielas

Cilvēku enerģētikas eksperti un ezotēriķi ir uzskaitījuši lietas, kuras, lai cik vērtīgas neliktos, nevajadzētu nest mājā iekšā, ja esat tās kaut kur atraduši. Tālāk nosauktie 10 priekšmeti uzsūc sava saimnieka enerģētiku un ne vienmēr tā ir pozitīva. Atrastās manas saimnieku jūs nezināt un nezināt aī viņa dzīves gājumu un domu tīrību. 

FOTO: Shutterstock.com

Ezotēriķi uzskata, ka iepriekšējā īpašnieka negatīvā enerģētika,  slimības, neveiksmes, sliktās emocijas var pielipt viņa lietotajam priekšmetam un tikt nodotas tālāk nākamajam priekšmeta lietotājam. 

Turklāt atsevišķi priekšmeti, piemēram, pašdarinātas lelles, pašadīts apģērbs utml. var būt izmest tieši pēc maģisko rituālu veikšanas, bet atradējs, paceļot un sākot lietot šīs lietas, saņem mantojumā arī visu negatīvo enerģiju un neveiksmes, no kurām citi ir mēģinājuši atbrīvoties. Tātad, ko nevajadzētu nest mājās un glabāt: 


Metāla nauda
Metāla monētas uzsūc jebkuru enerģiju - gan pozitīvo, gan negatīvo, Ja jums ir paveicies atrast metāla monētu ar pozitīvo enerģētiku, tā var kļūt par spēcīgu talismanu. Tomēr, jāatzīt, vērtīgs talismans ilgi uz ielas nemētāsies. Daudz lielāka iespējamība, ka nauda glabās negatīvo enerģiju. Uzskata arī, ka atrasta nauda reti kad nes lielu materiālu ieguvumu. Drīzāk gaidāmi zaudējumi. 


Zelta rotaslietas
Dārgmetāli viegli uzsūc jebādu maģisko spēku, uzskata ezotēriķi. Tāpēc zelta un sudraba rotaslietas izmanto lāstu un pieburšanas rituālos. Gredzeni, jo īpaši - laulības gredzeni, tiek apzināti izmesti, lai atbrīvotos no privātās dzīves un mīles neveiksmēm. Atrodot šādu rotaslietu, atradējs var uzņemties iepriekšejā lietotāja nelaimes. Tas pats attiecas uz jebkurām citām rotaslietām ar senu vēsturi. 

 

Pašgatavotas lelles, statujiņas, mīkstās mantas 
Arī šīs lietas no mājas nes ārā ar mērķi atbrīvoties no ļaunas acis, lāsta, nobūruma. Ir ļoli liela iespēja, ka rotaļļieta ir pārsātināta ar negatīvo enerģiju. Īpaši, ja šī lieta atrast  ceļu krustojumā. Neņemiet, jo atradums var nest nelaimes, slimības un finanšu problēmas.


Adatas un saspraudes
Asi metāla priekšmati ļoti viegli pievelk un uzņem negatīvo un kaitniecisko enerģiju, tāpēc šos priekšmetus, ka tie ir atrasti uz ielas, labāt arī atstāt turpat. Iepriekšējais īpašnieks, iespējams, saspraudi izmantoja kā aizsardzību pret negatīvo enerģiju, bet tad - izmeta. Diemžēl šī pati saspraude citam cilvēkam nekalpos kā sargātājs, bet tieši otrādi - visu uzkrāto nodos tālāk.


Krustiņš, ko nēsā kaklā
Uzskata, ka kaklā nēsājamais krustiņš "atcerās" visu - gan labo, gan slikto. Tas var ietekmēt cilvēka likteni. Nēsājot svešu krutiņu, jūs it kā sākat dzīvot citam cilvēkam  paredzēto likteni. Uzskata, ka atrastam krustiņam nevajadzētu pat skarties klāt.

 

Atslēgas
Maģiskos rituāls atslēgas nereti tiek izmantotas kā simbols, ar ko aizslēdz ceļu neveiksmēm. Pēc tam šīs atslēgas izmet. Cilvēks, kas paceļ atslēgu (visbiežāk vienu pašu, bez citu atslēgu saišķa), simboliski atslēdz durvis nelaimēm savā dzīvē. Īpaši slikti ir tad, ja atslēga ir iemesta ūdenī. Atstājiet tu tur, kur ieraudzījāt.
 

No diegiem un vilnas gatavotas rokassprādzes
Ap delnas locītavu apsietas diegu vai vilnas rokassprādzes sargā savus saimniekus no ļaunas acs un uzsūc sevī negatīvo enerģiju. Ja šāda rokassprādze ir pazudusi, tad tas nav noticis nejauši. Ja kādu iemeslu dēļ rokassprādze ir saplīsusi un nokritusi, tad tā ir uzkrājusi daudz negatīvā un nevienu pasargāt vairs nevar. Pat pieskaroties pie šāda priekšmeta, jums ir risks uzņemt ļoti daudz sliktā.

 

Reklāma
Reklāma

Spogulis
Pat tie, kas netic ezotērikai, pret veciem spoguļiem parasti izturas ar zināmu piesardzību. Uzskata, ka spogulim piemīt spēja atcerēties visu, kas tajā ir spoguļojies. Tas uzsūc to cilvēku enerģētiku, kas spogulī ir skatījušies. Uzsūc un nosūta atpakaļ pārējiem. Vecus spoguļus mājās nest neiesaka. Tas pats attiecas arī uz atrastiem spoguļiem.


Ķemmes
Ķemme, kas ir saskarē ar matiem, uzpildās ar tās lietotāja enerģētiku, viņa domām, emocijām, dzīves uztveri. Paņemot sveša cilvēka ķemmi, tās jaunais lietotājs daļēji var pieņem arī iepriekšējā lietotāja dzīves  uztveri un enerģētiku. Turklāt, ja nav zināms, kādz bija iepriekšējais ķemmes lietotājs, tad nevar arī paredzēt, kā izmainīsies jūsu personība. Ķemmes izmanto arī pieburšanai.

 

Pulksteņi 
Pulkstens ir ļoti cieši saistīts ar sava saimnieka dzīves ritmu. Ne velti ir gadījumi, kad, mirstot cilvēkam, apstājas arī viņa rokas pulksteņa gājums. Pulkstens ir saistīts ar saimnieka biolauku, tāpēc sākot lietot svešu pulksteni, jūs varat ietekmēt savējo biolauku.

 

Informācija no uduba.com