Tēva dienas festivālā īpašas aktivitātes sarūpējuši DEPO skauti un gaidas

Šogad Tēva dienas festivāla plašo un daudzveidīgo svētku programmu papildinās arī vairākas izglītojošas un izklaidējošas DEPO skautu un gaidu aktivitātes.
Tēva dienas festivālā būs iespēja arī apgūt mezglu siešanu, iegūt orientēšanās iemaņas un izzināt citas prasmes kopā ar skautiem un gaidām.

FOTO: Shutterstock.com

Tēva dienas festivālā būs iespēja arī apgūt mezglu siešanu, iegūt orientēšanās iemaņas un izzināt citas prasmes kopā ar skautiem un gaidām.

Tēva dienas desmitās jubilejas festivāls notiks svētdien, 10. septembrī, un Rīgā to rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ar mērķi godināt tētus. 

 

Gājiens un aktivitātes Vērmanes dārzā 

  • Tēva dienas tradicionālais gājiens ar saukli “Lepns, ka esmu tētis!” sāksies plkst. 12.00 no Brīvības pieminekļa, pulcēšanās tam no plkst. 11.00.
  • Desmitā Tēva dienas festivāla svinēšana Vērmanes dārzā notiks līdz pat plkst. 16.00.

Uz skatuves būs koncerts, priekšnesumi un balvu izloze uz Lielā Laimes rata, bet
Vērmanes dārza teritorijā Izklaides un aktivitātes paredzētas ģimenēm gan ar pavisam maziem, gan lieliem bērniem, gan arī – vecvecākiem! Tētim varēs uztaisīt dāvanu vai kroni, būs svinīgas fotosienas un iespēja kopīgi ieturēt maltīti brīvdabas kafejnīcās.

 

DEPO skautu un gaidu aktivitātes

Reklāma
Reklāma

 

Veikalu tīkls DEPO Tēvu dienas festivālā piedalīsies ar vairākām izglītojošām un izklaidējošām DEPO skautu un gaidu aktivitātēm. Katrs gribētājs varēs izmēģināt savas spējas šķēršļu pārvarēšanā, apgūt ikdienā noderīgu mezglu siešanu, kā arī iegūt orientēšanās iemaņas, prasmes telšu celšanā un pārbaudīt savas zināšanas erudīcijas spēlē.

 

Jaunākajai informācijai par Tēva dienas gājienu un festivālu seko līdzi www.tevadiena.lv!

 

Pasākums tiek īstenots ar Rīgas domes līdzfinansējumu.

Saistītie raksti