Tēva dienas konkurss bērnudārziem! Balvu fondā Dip Dap riteņi, ķiveres, konstruktori un Rimi dāvanu kartes!

Jau par tradīciju ir kļuvis vecāku organizācijas “Mammamuntetiem.lv” rīkotais, Tēva dienai veltītais konkurss īpaši bērnudārziem. Aicinām bērnudārzu grupiņas piedalīties tajā arī šogad! Darba uzdevums ir dalīties radošo dāvanu vai apsveikumu idejās. Taču nosacījums – lai pārsteigums taptu no jau izmantotām lietām, tādējādi bērniem ierādot, ka vienu lietu jēgpilni ir iespējams izmantot vairākkārt.
Konkursa mērķis ir stiprināt Tēva dienas svinēšanas tradīcijas veicināšanu

FOTO: Publicitātes foto

Konkursa mērķis ir stiprināt Tēva dienas svinēšanas tradīcijas veicināšanu

Bērnudārzu konkurss “Dāvana tētim” rīko Latvijas vecāku organizācija “Mammām un tētiem” sadarbībā ar Eiropas Savienības māju un Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā. Konkursa mērķis ir stiprināt Tēva dienas svinēšanas tradīcijas veicināšanu arī bērnudārzos. Bērnudārzu grupiņas rosinām dalīties idejās, kā un no kā tētiem Tēva dienā sagatavot mīļus un skaistus pārsteigumus – tādas Tēva dienas dāvanas un apsveikumus, kas sevī ietver otrreiz izmantojamu lietu izmantošanu, tādā veidā veicinot aprites ekonomikas tēmas aktualizēšanu bērnudārzu un ģimeņu vidū.

 

Lai piedalītos konkursā:

  • Bērnudārza grupiņu audzinātājiem jāiepazīstas ar konkursa nolikumu, kas pieejams šeit,
  • Audzinātājiem kopā ar bērniem jāsagatavo mīļi un skaisti pārsteigumi tētiem no otrreiz izmantojamām lietām. Uzdevumos ietilpst arī paskaidrot bērniem, kāpēc ir būtiski dažādas lietas izmantot vairākkārt, aktualizēt aprites ekonomikas tēmu grupiņā un ģimenē,
  • Lai veiksmīgāk apgūtu otreiz izmantojamo lietu izmantošanu sadzīvē un vairāk piedomātu pie aprites ekonomikas tēmas, splēlējiet Aprites ekonomikas spēli “RITenis”. Spēles saite: Iegriez pasauli (esmaja.lv),

 

 

  • Konkursa darbu bildes, kā arī to gatavošanas pamācības

        jāsūta uz e-pastu liga.stepina@mammam.lv, ar norādi “Dāvana tētim”,

  • Konkursa darbus gaidīsim līdz šī gada 13. septembrim.

 

Darbu vērtēšana:

  • Konkursa darbu vērtēšana notiek, saskaņā ar konkursa nolikumu; darbus vērtēs žūrijas komisija,
  • Uzvarētājus publicēsim portālā Mammamuntetiem.lv un portāla sociālajos tīklos 17.septembrī. Ar konkursa uzvarētājiem sazināmies personīgi.

 

Balvu fonds:

  • Galvenā balva ir trīs Dip Dap līdzsvara riteņi ar galvas aizsargķiverēm. Galvenās balvas saņēmēji dāvanā saņems arī pasaku grāmatu komplektu no izdevniecības “Zvaignze ABC”.

 

 

  • Otrās vietas ieguvējs balvā saņems Bakoba konstruktoru komplektu, kā arī pasaku grāmatu komplektu no izdevniecības “Zvaignze ABC”.
  • Trešās vietas ieguvējs balvā saņems pasaku grāmatu komplektu no izdevniecības “Zvaignze ABC”.

 

 

  • Balvu fondā arī 3 dāvanu kartes, katra 50 EUR vērtībā no Tēva dienas lieldrauga – pārtikas mazumtirdzniecības veikalu tīkla “Rimi”! Tās saņems trīs apbalvoto bērnudārzu grupiņu audzinātāji.

 

 

Gaidīsim mīļus un radošu darbiņus!