Mīlu tevi, tēt! Idejas Tēva dienas apsveikuma kartītēm

Mēs esam jautri, dzīvespriecīgs un zinātkāri 23 ‘’Cīrulīši’’ no Mārupes novada pirmsskolas izglītības iestādes ‘’Zeltrīti’’.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mēs savus tētus ļoti mīlam un viņi mums ir kā eņģelīši, kuri par mums rūpējas, mīl, samīļo – kad bēdīgs prāts, sarāj – kad izdarītas blēņas, bet viņi mums ir paši labākie un mīļākie tēti :)  (Tā par saviem tētiem, saka paši bērni)


Tāpēc šogad izvēlējāmies savas apsveikuma kartītes veidot kā eņģelīšus, dodot daļu no sevis, lai tētiem ir mīļa un paliekoša vērtība.


Kartiņām nepieciešamais materiāls:
*) A-4 formāta lapa (dažādās krāsās)
*) Balta guašu krāsa
*) Bēšas krāsas plānais kartons
*) Lentīte
*) Flomasteri
*) Laminējamās sloksnes

Idejas apsveikumiem
Darba gaita:
Bērni ar skolotājas palīdzību noklāj vienu pēdiņu un vienu plaukstu ar guašu krāsu baltā krāsā, atstāj uz lapas nospiedumus, lai veidojas eņģelīša tēls, kad darbs nožuvis, bērni no bēšas krāsas papīra izgriež riņķi, pielīmē pie pēdiņas auģšas, uzzīmē seju un kronīti, matus (pēc brīvas izvēles), pēc tam uzraksta novēlējumu un vārdiņu. 
Skolotāja darbus ielaminē un piesin lentīti.
Darbiņš gatavs :)

 

Iesūtīja:
Mārupes novada pirmsskolas izglītības iestāde ‘’Zeltrīti’’
Gaujas iela 41, Mārupe
Grupiņa ‘’Cīrulīši’’, audzēkņu skaits 23 gab.
Skolotāja – Ilma Smāģe 

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk par konkursu lasi "Idejas Tēva dienas apsveikumu kartītēm"

KONKURSU ATBALSTA:

 

"Mӧller's Junior" garšīgās 0mega-3 un D3  vitamīna zivtiņas. Lai mazie augtu gudri, stipri un ņipri!

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar klucīšu palīdzību.
Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Vietnē ir arī spēļu sadaļa, kur bērni var rotaļāties ar skaņām un animācijām drošā tiešsaistes vidē.