Vai tev ir dzejolis Tēva dienas apsveikumam? Lejupielādē dzejoļu krājumu Tētis!

Ja meklē apsveikuma dzejolīti vai vēlies noskaņai palasīt sirsnīgus dzejoļus, bez maksas lejupielādē jauno dzejoļu krājumu “Tētis”, ko izdevusi Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv un “Fonds Mammām un Tētiem”. 

Sestdien mammamuntetiem.lv rīkoja Tēva dienas svētkus kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014”, un tajos notika grāmatiņas atvēršanas svētki. Dzejas lasījumos piedalījās arī aktieris Artis Robežnieks, mūziķis Atis Auzāns un mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība Rīgas Viļņi

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Sestdien mammamuntetiem.lv rīkoja Tēva dienas svētkus kultūras vasarnīcā “Esplanāde 2014”, un tajos notika grāmatiņas atvēršanas svētki. Dzejas lasījumos piedalījās arī aktieris Artis Robežnieks, mūziķis Atis Auzāns un mammamuntetiem.lv vadītāja Inga Akmentiņa-Smildziņa. Foto: Mārtiņš Ziders, izdevniecība "Rīgas Viļņi"

 

2012. gada Tēva dienā mēs, Mammamuntetiem.lv, ikvienu aicinājām iesaistīties akcijā “Uzraksti tētim dzejoli!”. Akcijas mērķis bija latviešu literatūru beidzot papildināt ar dzeju, kas veltīta tētiem un tēva lomai. Mūsu mērķis ir sasniegts – dzejnieku un citu radošu cilvēku darbi ir apkopoti un izdoti dzejoļu krājumā “Tētis”. 

 

 

Krājums ir lasāms publiskajās bibliotēkās visā Latvijā, kā arī bez maksas lejupielādējams portālā Mammamuntetiem.lv.

 

Reklāma
Reklāma

Lai celtu tēva lomu ģimenē un skaidrotu tās nozīmi, Mammamuntetiem.lv 10.septembrī ikvienu aicina piedalīties gājienā un svētkos par godu Tēva dienai. Piedalies!

 

Krājumu lejupielādei skati sadaļā Mūsu grāmatas

Dzejoļi tētim