Saiņojam riekstus un piparkūkas!

Kā interesanti iesaiņot kārumus - konfektes, riekstus un piparkūkas? mammamuntetiem.lv lasītāja, Dāvanu saiņošanas konkursa dalībniece Jolanta Skrastiņa piedāvā savas idejas. Konkursu atbalsta „Very Berry”

Rūķu pagalms.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rūķu pagalms.

Šogad pati gatavoju ķirbju sukādes, kas lieliski noderēs Ziemassvētku dāvanām kā piedeva. Ņemam kādu tukšu kastīti, ieberam kārumus - končas, riekstus, piparkūkas...

Piegriežam gabaliņu organzas auduma un aplīmējam ap kastīti. Ja paredzēts kastītei ko līmēt no virspuses, tad nepieciešams zem auduma, palikt  gabaliņu cepampapīra, lai līme nesatecētu uz kārumiem. Līmēšani vislabāk izmantot karsto līmi.

davana riekstiem

Ņemam nažfinieri, plēšam loksnēs un līmējam uz kastītes. Ja nav nažfinieris, lieliski var izmantot cita veida kociņus, piemēram, jūras izskalotus, tikai tiem jābūt izkaltētiem. Man tapa egle, kuru rotāju ar stieplīti, uz kuras iespējams vērt visdažādākās pērlītes un pēc tam notīt, rotājot eglīti.

eglite

Nažfinieri var līmēt arī ap kastīti un veidot cita rakstura noformējumu.

Reklāma
Reklāma

Kā tikt saņēmējiem pie kārumiem? :) Atgriežam ar šķērītēm organzas audumu un pats iesaiņojums paliek:) Un kalpo kā dekorācija svētku laikā.

vel eglite

Lai visiem jaukas idejas ne tikai dāvanu rūpēšanā bet arī saiņošanā!

 

Jolanta Skrastiņa