Dāvanā - pudele tamborētā sunītī

Ir ideja uzdāvināt kādam kolēģiem, paziņam paštaisītu vīnu vai labu konjaku, bet nezinat, kā interesantāk to iesaiņot? Piedāvāju nedaudz piestrādāt pie savas rokdarbu prasmes un dāvana gatava!  

Ideja, kā iesaiņot dāvanu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ideja, kā iesaiņot dāvanu.

gatavs sunitis

Uzmet 3 gaisa cilpiņas, savieno kopā. Tamborē, pieaudzējot tik ilgi, līdz sasniegts vajadzīgais izvēlētās pudeles apakšas lielums. Tālāk tamborē līdz pudeles augšdaļai. Veidojam galvu - uzmet 3 gaisa cilpiņas, pieaudzējam tik tālu, līdz sasniegts pudeles korķa lielums.Turpinām pieaudzēt tik daudz, lai nosegtu pudeles augšdaļu. Augšdaļu beigās met, tamborējot cilpiņas. Ausis - 10 cilpiņas tamborējot, metam cilpiņas, lai ausis būtu kuplākas. Kājas, aste un galvas mati pagatavoti no bumbulīšiem, ko piešuj klāt. Degunam - uzmet 3 cilpiņas un tamborē pieaudzējot, līdz veidojas deguna forma, tad piešuj klāt. Noslēgumā piešuj acis - pogas un sunītis gatavs! Lai izdodas!

 

 

sunitis

Reklāma
Reklāma

 

Piedalies arī tu - dāvanu saiņošanas ideju konkurss, kurā katru nedēļu apbalvojam trīs radošākos dalībniekus!
Kas tev jādara: iesūti savas idejas aprakstu un bildes, kā skaisti var iesaiņot vai noformēt dāvanu – vienalga, vai tā ir grāmata, paša darīta konservu burciņa vai vīna pudele. Ideju iesūti līdz 18. decembrim, rakstot uz redakcija@mammam.lv vai pievieno to ŠEIT.
Balvas: Katru trešdienu apbalvojam trīs uzvarētājus! Balvās dāvanu maiss no "Very Berry", kurā ir cidoniju morss, rabarberu sīrups, upeņu 100% sula, smiltsērkšķu 100% sula un dzērvenes pūdercukurā.
Līdz šim konkursam iesūtītās idejas skati sadaļā Svētki un atpūta -> Dāvanas un saiņošana 
Vairāk uzzini rakstā Dāvanu saiņošanas ideju konkurss kopā ar Very Berry