Idejas dāvanu saiņošanai

Ir reizes, kad gribas pateikties kādam cilvēkam, un vēlies viņam pasniegt kādu konfekšu kasti. Vai vienkārši viņa mīļākās konfektes. Var pasniegt tāpat kā ir, bet var to padarīt daudz personīgāku. Ieliec dāvanā kaut ko no sevis! Portāla mammamuntetiem.lv lasītājas Ineses Stuģes idejas.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vienkāršākais variants ir uztaisīt krāsainu konfekšu tūtu.

No stingra papīra izveidojam tūtu, tad no zīdpapīra izveidojam vēl vienu tūtu, kurā ieberam konfektes. Galu aizsienam ar krāsainām lentītēm. Un tūta gatava pasniegšanai!

Tu vari iesaiņot konfekšu kasti!

Konfektes var sakārtot vaļējas, pievienojot kādu graudu vārpu, taureni vai pērlīti.
Konfekšu pušķis uz dāvaniņas - koka gaļas dēlīša.

Konfektes uz cepures! Pie cepures ir jāpiestrādā daudz vairāk, bet tas ir to vērts.

Lai pagatavotu cepuri, ir nepieciešams: kartons, krāsains papīrs, lentīte maliņām un līmes zīmulis.

Gatavošana: No kartona izgriežam apli - tik lielu, cik vēlaties lielu cepuri, tad izgriežam vidus apli. Tālāk nepieciešama  papīra loksne, kas vedos cepures dziļumu (ierēķinot 0,5 cm.atlokam no abām malām, ko iegriežam ik pēc centimetra, lai varētu cepures malu un augšu salīmēt). Var taisīt augstāku, tad sanāks cilindrs, ja taisīsiet mazāku, sanāks stepa cepurīte. Malas aplīmējam ar lentīti, lai noslēptu savienojumu ar oderi (iekšpuse ir izlīmēta ar citas krāsas papīru). Gar cepures malu kārtojam konfektes un citus dekorus.

Reklāma
Reklāma

Vēl viens interesants veids, kā iesaiņot dāvanu, ir viltus grāmata.


Lai pagatavotu grāmatu, ir nepieciešams:
Kartons, krāsains papīs,balts papīrs un līmēs zīmulis.

Gatavošana: No kartona izgriežam taisnstūri, ko sadalām trīs daļās. Vidus daļa jāņem tik liela, cik gribat biezu grāmatu. Tad ar krāsaino papīru aplīmējat to tā, lai izskatītos pēc grāmatas.
Tālāk veidojam lapas. Balto papīru ar adāmo adatu savelkam svītras ar 1 cm atstatumu, tas nepieciešams, lai vieglāk salocīt kā vēdekli. Stūros salīmējam, lai veidotos kvadrāts.


Gatavo veidojumu ielīmējam grāmatā.

Šādi izskatās jau gatava grāmata. Pildīt var ne tikai ar konfektēm...
Lai prieks pašam un saņēmējam!