Ziemassvētku akcija – Uzdāvini draugam brīnumu!

Abrakadabra par 5 Ls. Akcija spēkā līdz 15. janvārim.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Labā ziņa – nākošgad atkal notiks Abrakadabra un „Biļešu paradīze” kasēs jau ir sākusies biļešu tirdzniecība ar īpašu Ziemassvētku akciju uz šo pasākumu.


Maģija ir māksla – tieši ar šādu ideju notiks visi iluzionistu priekšnesumi  4.Starptautiskajā Iluzionistu festivālā Abrakadabra, ko Pecolli organizē 2012.gada 10.jūnijā Dzintaru koncertzālā Jūrmalā.

 

Sirreālās iluzionisma mākslas pārstāvji šokēs skatītājus ar neredzētiem trikiem – brīnumi, kurus rādīs burvju māksliniece no Vācijas tiks rādīti ar sešam rokām un tās visas pieder viņai, kāds cits mākslinieks demonstrēs, ka trikus tikpat labi var rādīt arī ar kāju pirkstiem, savukārt, vēl kāds mākslinieks caur savu ķermeni izvadīs priekšmetus.... Protams neiztikt bez jautriem trikiem, kas būs tikpat neiespējami, kā visi iepriekšējie – lidos flauta, Itāļu burvju meistaram nebūs iespējams neko pateikt mikrofonā, jo mikrofons bēgs no viņa un citi neredzēti brīnumi šajā krāšņajā Iluzionisma Gala’ koncertā, kas notiks festivāla vakarā plkstn.19:00

Reklāma
Reklāma


Pa dienu plkst. 12:00 skatītaji varēs priecāties un just līdzi Eiropas un Krievijas jaunajiem burvju māksliniekiem, kas savus brīnumu jaunievedumus un trikus demonstrēs karstajās burvju cīņās – iluzionistu sacensību šovā turpat uz Dzintaru koncertzāles skatuves. Spilgtu emociju lādiņš garantēts!


Kā jau visiem pasaules iluzionisma festivāliem pienākas, arī Abrakadabra festivālā iluzionisti Pecolli būs sarūpējuši neredzētas, superprofesionālas un interesantas iluzionisma un inovatīvo skatuves mākslu Meistarklases un seminārus. Neiztikt arī bez tematiskajiem festivāla dalībnieku draudzības vakariem, kuru laikā viesi – ārzemju iluzionisti tiek atraktīvā veidā iepazīstināti ar iluzionisma vēsturiskajām un mūsdienu tradīcijām Latvijā. Iepriekšējā Abrakadabra festivālā piedalījās iluzionisti no 16 dažādām valstīm. Tas priecē organizatorus, jo pozitīvā enerģija, ko dalībnieki saņēma festivālā Latvijā tika nesta pasaulē, par to liecina lielā atsaucība nākošajam Abrakadabra festivālam.