Otros Ziemassvētkus pavadīsim kopā ar "Vasaras salu"!

Gada tumšākajā laikā, radošā apvienība “Nomadi” ar savām izrādēm dāvina sauli, gaismu un krietnu devu siltuma Rīgā.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pēc viesizrādēm Dānijas un Nīderlandes Karaliskajos teātros tieši Ziemassvētku laikā Latvijā atgriežas pati siltākā un mīļuma pilnākā “Nomadi” izrāde “Vasaras sala”, kura tiks spēlēta Dirty Deal Teatro Rīgā.


Otrajos Ziemassvētkos, 26. decembrī  plkst. 14:00 un 17:00, Dirty Deal Teatro telpās mazie ķipari ar brāļiem, māsām un vecākiem tiek gaidīti uz Ziemassvētku svinībām kopā ar radošās apvienības “Nomadi” izrādes “Vasaras salas” iemītniekiem.


“Nāc līdz! Kopīgi piedzīvosim spēlēšanās prieku un to, kā vasara atgriežas pašā ziemas viducī!”, aicina izrādes galvenā varone mazā Juta.
Izrāde bija nominēta Spēlmaņu nakts balvai kā gada labākā izrāde bērniem. Izrādes režisori Mārtiņš Eihe un Krista Burāne.
Klāva mamma: ”Es atkal varēju paskatīties uz pasauli ar sava dēla acīm. Un mans mazulis atkal parādīja, ka jūt un saprot vairāk nekā es dažkārt iedomājos aiz savas steigas un paviršības.”


Uzdāvini saviem tuvajiem Ziemassvētku dāvanā piedzīvojumus ar izrādi “Vasaras sala”, kur mežs smaržos kā karstā jūlija dienā, kur varēs vērot  un saskatīt lietu dažādību, vērot lietu pārvērtības un būvēt savas sapņu pasaules.

Reklāma
Reklāma

Ģimenes biļete uz izrādi (4 cilvēkiem) 12 LVL  
Plašāka informācija par izrādēm un citiem pasākumiem: www.nomadi.lv


Biļetes iegādājamas Biļešu Paradīzes kasēs un ineternetā www.bilesuparadize.lv.
Biļetes iepriekšpārdošanā bērniem, skolēniem, studentiem un pensionāriem – 3 lati, pārējiem- 5 lati.
Biļetes pirms izrādēm Rīgā – bērniem, skolēniem, studentiem, pensionāriem maksās 5 latus, bet pārējiem – 7 latus.
www.nomadi.lv