Kā izskatīties satriecoši savās kāzās un to fotogrāfijās?

Ar kāzām mums parasti saistās tikai viens vārds „skaisti”. Kāzām jābūt skaistām, līgavai skaistai, tortei un kleitai skaistai, atmiņām un bildēm, protams, arī. Visam ir jābūt visskaistākajam, jo šāda diena mums ir tikai viena. Un kas gan var labāk nodrošināt skaistumu, ja ne skaistumkopšana?

Tā kā kāzas ir svētki, tad tādi jāsagādā arī ķermenim, jo, lai nu kā, bet skaistums tiešām rodas iekšēji. Un vislabāk to kopā ar kāzu gaidīšanas stresu palīdzēs atbrīvot dažādas masāžas. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tā kā kāzas ir svētki, tad tādi jāsagādā arī ķermenim, jo, lai nu kā, bet skaistums tiešām rodas iekšēji. Un vislabāk to kopā ar kāzu gaidīšanas stresu palīdzēs atbrīvot dažādas masāžas. Publicitātes foto.

Lai padarītu Tavu dienu un izskatu perfektu, mēs kopā ar portālu CityLife.lv iesakām Tev konkrētas skaistumkopšanas procedūras pirms kāzām, un laiku, kad tās veikt vislabāk, turklāt par tādām cenām, kas ļaus jebkurai no mums savā dienā atļauties būt VISSKAISTĀKAJAI.

 

Ar ko sākt? Protams ar procedūrām, kuru efektam vajadzīgs ilgāks laiks, piemēram, auguma vai svara koriģēšana, sejas tīrīšana un solārija apmeklējums. Ja nepieciešams samazināt pāris centimetru, lai iesprauktos sen kārotajā kleitā, vai vienkārši palielināt pašapziņu, sāc kāzām gatavoties laicīgi (vismaz 3 mēnešus iepriekš) ar dažādām efektīvām un patīkamām ķermeņa kopšanas un notievēšanas procedūrām. Tā Tu varēsi ne tikai uzlabot sava ķermeņa aprises, bet arī izvadīt liekos toksīnus, lai kāzās justos un izskatītos viegli un veselīgi.

Kad atlikušas kādas 3 dienas līdz kāzām, laiks parūpēties par kleitai pieskaņotu manikīru un perfektu pedikīru.

Arī solāriju jāsāk apmeklēt vismaz divus mēnešus pirms kāzām, lai panāktu skaistu iedegumu un nepārvērstu balto dienu tomātsarkanajā. Turklāt CityLife.lv Tev ļauj apmeklēt vairākus solārija seansus ar ilgumu pēc Tavas izvēles par smieklīgi mazām naudiņām. Runājot par ādu, to vajadzētu ne tikai nosauļot, bet arī attīrīt un padarīt veselīgāku, lai arī Tavi viesi varētu teikt, ka līgava burtiski staroja. Kā to panākt? Veicot sejas tīrīšanu aptuveni 3-4 nedēļas pirms kāzām. Tā Tava sejas āda izskatīsies kopta un veselīga un būs atguvusies no apsārtuma, kas varētu rasties uzreiz pēc tīrīšanas. Ja negribas ādu īpašu mocīt, bet drīzāk uzmundrināt un pabarot, Tev noteikti noderēs sejas mitrināšanas procedūras, kas padarīs to starojošu un patīkami veldzēs. Arī šo procedūru labāk veikt kādu nedēļu vai divas pirms lielās dienas.

Arī solāriju jāsāk apmeklēt vismaz divus mēnešus pirms kāzām, lai panāktu skaistu iedegumu un nepārvērstu balto dienu tomātsarkanajā.

Tā kā kāzas ir svētki, tad tādi jāsagādā arī ķermenim, jo, lai nu kā, bet skaistums tiešām rodas iekšēji. Un vislabāk to kopā ar kāzu gaidīšanas stresu palīdzēs atbrīvot dažādas masāžas. Tās, nu, gan vari veikt uz nebēdu, kad vien vēlies, bet seju drošības pēc masē vismaz nedēļu iepriekš.

Reklāma
Reklāma


Kad esi parūpējusies par kopējo skaistumu un labsajūtu, laiks ķerties pie ĻOTI svarīgām detaļām. Piemēram, perfektas un saulē mirdzošas matu krāsas un griezuma, kas neļaus no frizūras izspraukties izbalējušiem matu galiem. Par to Tev vajadzētu parūpēties vismaz 5 dienas pirms kāzām. Par matu veselīgumu un gludumu var lieliski parūpēties arī ar atveseļojošu keratīna matu masku. Šis ir īstais laiks arī, lai izmēģinātu kāzu frizūru un make-up, jo šādās dienās un fotogrāfijās, kas jārāda bērniem un mazbērniem, pārsteigumi nebūtu vēlami. Arī uzacu krāsošanu un korekciju vajadzētu veikt kādas 5 dienas pirms kāzām, lai īstajā dienā tās būtu perfektas. 5-3 dienas līdz kāzām vari apmeklēt arī vēl solāriju, lai pieliktu pēdējo akcentu savam iedegumam.

Kad esi parūpējusies par kopējo skaistumu un labsajūtu, laiks ķerties pie ĻOTI svarīgām detaļām. Piemēram, perfektas un saulē mirdzošas matu krāsas un griezuma, kas neļaus no frizūras izspraukties izbalējušiem matu galiem.

Kad atlikušas kādas 3 dienas līdz kāzām, laiks parūpēties par kleitai pieskaņotu manikīru un perfektu pedikīru. CityLife.lv mājaslapā Tu varēsi atrast lieliskas atlaides gan gēla nagu modelēšanai, gan arī klasiskajam manikīram un pedikīram. Šis laiks (ne vēlāks!) ir arī labākais vaksācijas veikšanai. Ja vēlies padarīt savu skatienu īpaši valdzinošu, vari pieaudzēt arī zīda skropstas.


Kad beidzot klāt lielā un sengaidītā diena, viss ir sagatavots un perfekts — gluda, mirdzoša āda, skaists iedegums, perfekti nagi, lieliski un veselīgi mati, tāpēc atliek šo skaistumu skaisti noformēt ar Tev piemērotāko kāzu frizūru un make-up. To uztici profesionāļiem un paļaujies uz jau iepriekš pārbaudīto. Šīm procedūrām Tev jāierēķina vismaz 3 stundas.
Neskatoties uz to, ka CityLife.lv ir parūpējies par iespaidīgām atlaidēm gandrīz visām Tavām kāzām nepieciešamajām skaistumkopšanas procedūrām, ir kaut kas, kam nevar būt nekādu atlaižu — tas ir Tavs izskats, sajūtas un diena, kuru atcerēsies visu mūžu. Tāpēc izmanto to, kas vēl nepieciešams tieši Tava skaistuma akcentēšanai, dari to īstajā laikā un vari būt droša — Tu būsi visskaistākā!

 

Ieskaties: www.CityLife.lv