Bezmaksas Lieldienu pasākumi Kalnciema kvartālā

Kalnciema kvartālā Lieldienas tiks svinētas divas dienas. 23. un 24. aprīlī no plkst. 11.00-16.00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņi Oliņ boliņ un daudzas citas aktivitātes.

Bezmaksas Lieldienu pasākumi Kalnciema kvartālā

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Galvenais Lieldienu notikums būs ģimenes brīvdabas mūzikas koncerts Dieviņš un Velniņš, kas notiks 24. aprīlī plkst. 13.00.

Dieviņš un Velniņš ir pozitīvs un enerģisks ģimenes mūzikas albums, kura publisks izpildījums notiks pirmo reizi, turklāt brīvā dabā – Kalnciema kvartāla pagalmā. 

 

Kaspars Vecvagars (albuma komponists): „Katra dziesma ir kā mazs stāstiņš / pasaka - izspēlējama, izdziedama, izdejojama visai ģimenei kopā. Tētis izslēdz TV, iedzer alu un nodzied - Rindā kārtoties, nāk jūsu pavēlnieks! Mamma iznāk no virtuves un nodzied - Diena, diena, dieniņa, nu un visi kopā tā var spēlēt paslēpes - Ķer, ķer, ķer mani ciet! Idillisks/ideālistisks ģimenes kopmoments. Dziesmas izskan un tēvs turpina skatīties TV hokeju un māte aiziet uz virtuvi, bet kaut kur gaisā paliek karājoties super piecminūte.” 

 

Koncertā piedalīsies: Dace Vītola (balss), Gundars Grasbergs (balss), Ilze Grunte (ģitāra, bandžo, stabules), Arnolds Kārklis (ģitāra, balss), Uģis Vītiņš (basģitāra), Kristaps Krievs (skaņu plates u.c. skaņas). Uģis Vītiņš ir arī programmas aranžētājs un muzikālais producents. D.Vītola ir leļļu teātra aktrise, G. Grasbergs - Nacionālā teātra aktieris.

 

Mūzikas albums izdots 2010. gada decembrī un nominēts kā Labākais Mūzikas albums bērniem 2010. 

Reklāma
Reklāma

 

Svētdien, 24. aprīlī tiks atklāta šūpošanās dažādu veidu un augstumu šūpolēs, notiks krāsoto olu konkursi un citas aktivitātes mazākiem un lielākiem bērniem.

 

Bez tam abas dienas būs iespēja skatīties latviešu animācijas filmu programmas!

 

Apmeklētājus sagaidīs daudz un dažādi gardumi, siltie ēdieni, pavasara salāti, kafija un lielisks itāļu vīns.

 

Visi pasākumi būs bez maksas.