Laimīgi salaulājušies Tomass Hendriks un Ieva Ilvesi. Apsveicam!

Sestdien ceremonijā Hallistes baznīcā, Igaunijas Vīlandes apriņķī, noslēgta Igaunijas prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa un Latvijas ierēdnes Ievas Kupces laulība. Pēc kāzām Ieva pārgājusi vīra uzvārdā un kļuvusi par Ievu Ilvesu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ceremonijas viesu vidū bija kā jaunā pāra ģimenes locekļi, tā arī Igaunijas un Latvijas prominences, tostarp Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs, kurš šodien savus draugus Tomasu Hendriku Ilvesu un Ievu Kupci sveica arī tviterī, novēlot laimi jaunajai ģimenei.

 

"Jau pusgadu man blakus ir gudra, skaista un laimīga sieviete, ar kuru tagad esmu saistījis savu dzīvi," vietnē president.ee pauž Igaunijas prezidents.

 

"Šodien esam ļoti laimīgi. Liels paldies visiem par sveicieniem un laimes vēlējumiem," saka Ieva Ilvesa.

Reklāma
Reklāma

 

Valsts prezidents Raimonds Vējonis Latvijas tautas un savā vārdā nosūtījis apsveikumu Igaunijas prezidentam Tomasam Hendrikam Ilvesam un Ievai Kupcei kāzu dienā.
 
Apsveikuma vēstulē Valsts prezidents novēl, lai Igaunijas prezidenta un viņa izredzētās nākamie dzīves gadi ir piepildīti ar prieku un laimi.
 
“Patiesi ceru, ka visa laulības dzīve būs tikpat brīnišķīga kā jūsu kāzu diena. Lai turpmākajos gados jūs pavada laime un harmonija,” raksta Raimonds Vējonis.
 
Valsts prezidents, apsveicot Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu un Ievu Kupci kāzu dienā, novēl neaizmirstamas svinības, kā arī labklājību un uzplaukumu kaimiņvalstij Igaunijai.