Ko dāvināt izlaidumā absolventam vai skolotājiem? Te dažas dāvanu idejas

Tuvojas skaistais izlaidumu laiks, kas iezīmē viena nozīmīga dzīves posma noslēgumu un nākamā sākumu. STENDERS aromātiskie un izmeklētie dāvanu komplekti ir kā radīti, lai iepriecinātu kā absolventus, tā mācībspēkus, dāvājot brīdi atelpas, kvalitatīvu laiku ar sevi un pilnvērtīgu relaksāciju, ļaujoties nesteidzīgam vannošanās rituāliem!
Ikviens ir pelnījis baudīt nesteidzīgus vannošanās rituālus, uzkrājot spēkus un atgūstot iekšējo līdzsvaru.

FOTO: Publicitātes foto

Ikviens ir pelnījis baudīt nesteidzīgus vannošanās rituālus, uzkrājot spēkus un atgūstot iekšējo līdzsvaru.

Aromātiskas un noderīgas dāvanas mierpilniem rituāliem

Foto: stenders-cosmetics.lv

 

Gatavošanās sesijai un eksāmeniem, kā arī to kārtošana var būt satraucoša, izaicinoša un radīt spriedzi. STENDERS dāvanu komplekti ir izcila dāvana ikvienam – gan skolotājiem un pasniedzējiem, gan bērnudārza, skolu un augstskolu absolventiem. Ikviens ir pelnījis baudīt nesteidzīgus vannošanās rituālus, uzkrājot spēkus un atgūstot iekšējo līdzsvaru, lai pa īstam sadzirdētu sevi un savas domas.

 

Sajūti vasaras vēsmas kopā ar STENDERS 

STENDERS piedāvājumā ir jauni dāvanu komplekti – “Vasaras lietus” un “Brīnumu dārzs” ļauj sajust un izbaudīt unikālo vasaras lietus smaržu savā vannasistabā. Tie ir augstas kvalitātes un funkcionalitātes ķermeņa kopšanas līdzekļi ikdienas skaistumkopšanas rituāliem.

Produktu aromāts atgādina tikko nolijuša lietus smaržu, sniedzot iespēju izbaudīt patiesi unikālu vannošanās pieredzi, uzburot sajūtās vasaru.

 

Šie dāvanu komplekti ir unikāli ar to, ka visiem produktiem ir noturīgs, parfīmam līdzvērtīgs aromāts, ko veido rožu un ciedra eļļas notis. 

 

Dāvanu komplektos ietilpst: 

  • roku krēms; 
  • dušas putas; 
  • kosmētikas somiņa, kas ražota no 100 % kraftpapīra. Šis materiāls dabā bioloģiski noārdās. Kosmētikas somiņa ir elastīga, ietilpīga un to drīkst mazgāt veļas mašīnā. 

 

Roku krēmu sastāvā ir 95,9 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu. Tie ir bagātināti ar alveju, E vitamīnu, rīsu proteīnu un vērtīgo alantoīnu, kas aizsargā ādu pret ārējās vides kaitīgajiem faktoriem.

Reklāma
Reklāma

 

Savukārt dušas putas saskarē ar ūdeni pārtop samtainās putās, kas attīra, mitrina un baro ādu, piešķirot tai dabisku mirdzumu. 

 

Dāvanu komplekts “Vasaras lietus” ir papildināts ar putojošu vannas bumbu “Superogu superspējas”, kas piešķir ūdenim piesātināti sarkanu krāsu. Bumba ir bagātināta ar superogu – aveņu un melleņu – ekstraktiem. Savukārt “Brīnumu dārzs” komplektā ir sāls vannas bumba “Konfeti”, kas rada īstu svētku sajūtu kokteili. Tās sastāvā esošais jūras sāls rūpīgi attīra ādu, bet ingvera ēteriskā eļļa un guarānas ekstrakts piešķir tai jauneklīgu aromātu. 

 

Vannas bumbu komplekts bērniem un pieaugušajiem 

Foto: stenders-cosmetics.lv 

 

STENDERS četru vannas bumbu komplekts “Burbuļbiedri” ir brīnišķīga dāvana kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. Katrai no vannas bumbām ir unikāla forma, aromāts un tekstūra. Tās ir bagātinātas ar vērtīgiem augu ekstraktiem un eļļām, rūpējoties par ādas labsajūtu. Vannas bumbas ir veidotas pēc četru dzīvnieku – lācēna, cūciņas, kaķa un peles – līdzības, sagādājot patiesi jauku un patīkamu vannošanās rituālu bērniem. 

 

Visas STENDERS vannas bumbas ir unikāls meistaru roku darbs, kas piešķirs vannošanās rituāliem papildu pievienoto vērtību. 

 

STENDERS dāvanu komplekti ir radīti ar īpašu rūpību un mīlestību, iedvesmojoties no nepieradināmās Ziemeļu dabas spēka. Tie ir iesaiņoti skaistā iepakojumā. Pēc vēlēšanās tos var papildināt ar laba vēlējumu kartīti sev tuvam cilvēkam. Iepērkoties internetveikalā, izvēlēto dāvanu komplektu ir iespējams nogādāt arī ārpus Latvijas dzīvojošajiem (Eiropas Savienības ietvaros). 

 

STENDERS dāvanu komplekti būs noderīga izlaiduma dāvana kā absolventēm, tā absolventiem. Iepriecini ar augstvērtīgiem ķermeņa kopšanas produktiem un uzdāvini tik ļoti vērtīgo laiku ar sevi un savām domām. Iepērcies internetā vai dodies uz klātienes veikaliem pēc piemērotākās dāvanas!

Saistītie raksti