Šodien vārda dienu svin Gunvaldis, Gunvaris, Sandra, Sondra

Kalendārā neiekļautie vārdi: Gunivaldis, Gunivalds, Gunvalds, Gunvars, Sandriāna, Sandrīte, Santra, Sendra, Sondars, Sondris, Zandra.
Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

FOTO: Shutterstock.com

Personvārdus skaidro Gunnars Treimanis.

Gunvaldis

Mīlestības vietā pazīst tikai tās šķietamību. Ir gan pārgalvīgs un nemierīgs, gan bikls un lepns. Panākumus nodrošina laipnība.


Gunvaris

Māk kontaktēties un izspiest sev visādus labumus. Aizmiršanās prieks ļauj viņam viegli tikt pāri šķēršļiem.
 

Sandra

Reklāma
Reklāma

Izteikta savā sievišķības pakāpē, bet ļoti diplomātiska. Labāk mīļi pateikts kompliments nekā patiesība. Komunikabla. Bērni īpaši spilgti ritmizē Sandras dzīves stilu. Vaļsirdība, naivitāte palīdz pārvarēt šķēršļus, jo Sandra atzīst emocijas, kas uztur cilvēku līdzsvarā. Vienalga, vai vientulība vai liela laimes sajūta, Sandrai patīk būt izšķērdīgai. Vientulības sajūta bieži vien viņu pārņem arī lielā draugu pulkā. Sandra nepagurst un cenšas saglabāt formu. Sajūsmas plūdi nemitīgi mijas ar atplūdiem, negaisi ar saulainām dienām. Mokpilnā ideāla meklējumi dod Sandrai spēku un azartu ikdienā.
 

Sondra

Sabiedrībā viņai ir līderes loma. Gādā par savu garderobi un prot "pasniegt" sevi. Neļaujas provokācijām un nekonfliktē ar priekšniecību, jo patur vēsu prātu arī tad, kad viņu kāds grib izaicināt. Zem pieklājīga smaida maskas var slēpt arī egocentrismu. Mīļā miera labad reizēm māk arī melot un liekuļot.