Gludeklis, kas atvieglo ne tikai mammu ikdienu!

Nav noslēpums, ka gludināšana ne visiem ir mīļākā nodarbe - labāk kārtīgi izpurināt, kad drēbes tiek izžautas mitras, nekā pēc tam tās gludināt! BET, izrādās ir izgudrota arī tāda gludināšanas sistēma, kas ļauj to darīt ar prieku un bez mocībām - Tefal Ixeo Power. 

izgudrota arī tāda gludināšanas sistēma, kas ļauj to darīt ar prieku un bez mocībām - Tefal Ixeo Power. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

izgudrota arī tāda gludināšanas sistēma, kas ļauj to darīt ar prieku un bez mocībām - Tefal Ixeo Power. Publicitātes foto.

Kas Tefal Ixeo Power ir tik labs? 

- Viss vienā ierīcē. Visas detaļas ir iestiprinātas vienā statīvā un nav vajadzīgs nekas atsevišķi - smags gludināmais dēlis, atsevišķi gludeklis, vēl ūdens trauciņš tvaikam utt. Tefal Ixeo Power ir apvienots vairākos veidos grozāms statīvs, viegls un labi manevrējams tvaika gludeklis, kā arī speciāla tvertne ūdenim. 


- Viegli un ērti manevrējams gludināmais dēlis. Gludināmo dēli ar vieglu kustību ir iespējams pozicionēt vertikālā stāvoklī, pilnīgi horizontāli, kā arī 30 grādu pozīcijā. 

- Tik viegls gludeklis. Nepārspīlējot šķiet, ka gludekļa galva ir ļoti, ļoti viegla. To ir ērti manevrēt, aizķert pat vismazākās apģērba detaļas, lai viss būtu perfekts.


- Jaudīga tvaika sistēma. Gludeklis ar tvaika sistēmu ir gatavs strādāt jau pēc 70 sekundēm. Tvaika jauda ir pietiekami liela, lai viegli un bez pūlēm izgludinātu pat 100% linu. Tvaiku nodrošina ūdens, ko var ieliet 1 litra lielā tvertnē, kas paredz iespēju gludināt pietiekami ilgi un regulāri neiet pēc ūdens.

Pirms un pēc ātrās gludināšanas

- Atkaļķošanas sistēma. Lai pagarinātu gludināšanas sistēmas kalpošanas laiku, ūdens tvertnei regulāri jānoņem kaļķakmens nogulsnes. Kā? Skaties video!

- Dizains. Pat vairāk nav ko piebilst - eleganti melns, kas iederēsies jebkurā interjerā. Gludekļa sistēmas pamatnei ir izvietoti nelieli ritenīši, lai to būtu ērti pārvietot no vienas telpas uz otru un, kad darbs paveikts, ielikt atpakaļ skapī.