Gada pēdējā iespēja iegūt autovadītāja apliecību bez maksas!

Vadošā autoskola Latvijā  „AUTO PRIEKS” izsludina pieteikšanos bezmaksas autoskolas apmācībām B kategorijas autovadītāja apliecības iegūšanai, maksājot tikai par praktiskās braukšanas nodarbībām. Pieteikšanās akcijai notiek līdz 30. decembrim autoskolas mājaslapā www.autoprieks.lv vai kāda no autoskolas birojiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Bezmaksas B kategorijas apgūšanai iekļauta reģistrācija, dokumentu noformēšana, teorētiska apmācība un autoskolas eksāmens. Lai piedāvajums stātos spēkā, pieteikuma brīdī (birojā vai online pietiekumā)  jānosauc parole:   MAMMAMUNTETIEM


"AUTO PRIEKS" - nav vienkārši Latvijas autoskola, tas ir mācību centrs, kas aizņem līderu pozīcijas starp transportlīdzekļu vadītāju apmācības uzņēmumiem. Mūsu braukšanas kursi atklāja Latvijas ceļus vairāk nekā 30 tūkst. labi sagatavotiem un par sevi pārliecinātiem vadītājiem. Ja iemācīties patstāvīgi vadīt automobili ir Jūsu senais sapnis, tad labākā vieta, kur to var īstenot ir autoskola "Auto prieks".


Priekšrocības:
Autoskola ir pirmais solis īstās brīvības iegūšanai, pārvietojoties pa Eiropas ceļiem. Mūsu autoskolā mēs radījām maksimāli komfortablus apstākļus Jūsu mācībai.

Vairākas autoskolas filiāles Rīgā, Daugavpilī, Liepājā, Rēzeknē, Bauskā, Jelgavā un Krāslavā atrodas pilsētas centrā vai arī dažādos rajonos tuvu pasažieru sabiedriskā transporta pieturām, tāpēc tikt līdz mācību klasēm nesagadās nekādas grūtības. Elastīgs nodarbību grafiks ļaus Jums iziet autovadītāju kursus bez laika zaudēšanas darbā un personīgajā dzīvē.

Autoskolas nenoliedzama priekšrocība ir mūsdienīgs autoparks. Pie mums neatradīsiet vecus automobiļus, kas var salauzties aiz pirmā pagrieziena. Apmācība notiek tikai ar automobiļiem, kuru ekspluatācijas laiks nepārsniedz 5 gadus.
 

Reklāma
Reklāma

Mūsu autoskolas braukšanas instruktors ir profesionāls, kas regulāri paaugstina savu kvalifikāciju kursos un ir gatavs galvot par katra sava kursanta braukšanas iemaņām.  Labi pārzinot jauna vadītāja bailes, instruktori palīdz kursantiem „sajust” automobili, iegūt pārliecību un meistarību, vadot automobili. Ņemot vērā pozitīvas atsauksmes, šāda pieeja ļauj iesācējiem komfortabli justies pie stūres un viegli pārvarēt grūtības uz ceļa.

Topošie vadītāji autoskolā „AUTO PRIEKS” vienlaicīgi iziet 2 kursus – teorētisko un praktisko, tas ļauj uzreiz pielietot iegūtas zināšanās uz ceļa. Individuālā pieeja katram kursantam un mūsu braukšanas skolas pasniedzēju meistarība padarīs Jūsu nodarbības par vieglajiem un aizraujošajiem, bet iegūtas iemaņas būs noslīpētas līdz pilnībai.

Mācības autoskolā „AUTO PRIEKS” ir labākā rekomendācija iesācējiem. Pieraksties uz braukšanas apmācību šodien – un jau pēc dažiem mēnešiem uz Eiropas ceļiem parādīsies vēl viens pieredzējis un profesionāls vadītājs!
 

Centrālais birojs: Rīga, Merķeļa iela 6-303 (pie cirka)
Tel. 67210099, info@autoprieks.lv