Sargi savu mīluli! Rīgas parkos suņu saimnieki atrod ēdiena paliekas ar tabletēm

Vairāki suņu saimnieki dažādos Rīgas parkos uzgājuši ēdiena paliekas, kurās paslēptas tabletes, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". Pagaidām likumsargiem nav informācijas par to, ka kāds speciāli nodarbotos ar kaitniecību, tomēr mājdzīvnieku īpašnieki tiek aicināti ziņot par neparastajiem atradumiem un pievērst pastiprinātu uzmanību tam, ko pastaigas laikā dara viņu četrkājainais draugs.
Parkā pie krūma bijusi dīvaina gaļa lielos gabalos, stāsta suņu saimnieki.

FOTO: Shutterstock.com

Parkā pie krūma bijusi dīvaina gaļa lielos gabalos, stāsta suņu saimnieki.

Aleksandras ieraksts sociālās tīklošanās vietnē par gaļas gabaliem Ziedoņdārzā, ko sieviete atradusi pastaigājoties ar suni, sacēla trauksmi mājdzīvnieku īpašnieku vidū. Vairāki rīdzinieki dalījās ar līdzīgiem atradumiem citos galvaspilsēta parkos. Dzīvnieku draugiem ir aizdomas, ka kāds nelabvēlis mēģina noindēt suņus un kaķus.

 

“Vakarā mans suns aizveda pie krūma, kur bija dīvaina gaļa lielos gabalos. Neesmu redzējusi, ka tā baro suņus vai kaķus,” stāsta suņa saimniece Aleksandra. Gaļa krūmos novērota vairākus vakarus, piebilst suņa saimniece.

 

To, ka nomestajos ēdiena gabalos kaut kas paslēpts, pamanīja arī Ņikita, pastaigājoties Vērmanes dārzā. Vīrietis izsauca policiju, kas atradumu piefiksēja.

 

Ne pašvaldības policijā, ne Valsts policijā iesniegumi par līdzīgiem gadījumiem pagaidām nav, tomēr patruļas, kas uzmana apkārtni parku tuvumā, sola pievērst pastiprinātu uzmanību tam, kas pastaigu vietās notiek.

Reklāma
Reklāma

 

Noskaties, ko par notikušo saka kinologs Ivars Lielpēteris, kurš arī dalās ar ieteikumiem, kā suni trenēt, lai saimniekam būtu iespēja savu mīluli pasargāt.

 

 

Avots: TV3 raidījums “Degpunktā”

Saistītie raksti