5 veidi, kā uzlādēt savu mobilo telefonu

Mūsu dinamiskā dzīves ritmā, kurā katrs brīdis ir svarīgs, mobilais tālrunis kļuvis par neatņemamu ikdienas sastāvdaļu.
Šie pieci veidi sniedz praktiskus risinājumus, lai uzlādētu savu mobilā tālruņa bateriju, pat ja nav pieejama sienas rozete.

FOTO: Publicitātes foto

Šie pieci veidi sniedz praktiskus risinājumus, lai uzlādētu savu mobilā tālruņa bateriju, pat ja nav pieejama sienas rozete.

Tomēr, bieži vien atrodamies situācijās, kur uzlādēt ierīci tradicionālajā veidā, caur sienas rozeti, nav iespējams. Neuztraucies! Šajā rakstā esam apkopojuši sešus vienkāršus un efektīvus veidus, kā uzturēt savu mobilā tālruņa enerģijas līmeni, neatkarīgi no tā, vai tu atrodies ceļojumā, baudot kafiju kafejnīcā, vai citā vietā, kur elektrības avots var sagādāt rūpes.


USB-C savienojums ar datoru: Viens no ātrākajiem veidiem, kā uzlādēt tālruni bez sienas rozetes, ir izmantot USB-C savienojumu ar portatīvo datoru. Pieslēdzot mobilo ierīci, tā saņem stipru 5V un 15W, nodrošinot ātru uzlādi. Šis variants ir īpaši noderīgs, ja esi ceļā un tavā rīcībā ir klēpjdators ar atbilstošu pieslēgvietu.


Automašīnas lādētājs

Lai uzlādētu mobilā telefona bateriju automašīnā, var izmantot vairākas metodes, atkarībā no pieejamajiem uzlādes portiem un ierīču veida. Šeit ir daži ieteikumi:
Izmanto USB: Lielākā daļa automašīnām ir iebūvētas USB pieslēgvietas, kas paredzētas gan datu pārraidei, gan uzlādei. Iegādājies USB uzlādētāju un pieslēdz to automašīnas USB portam. Pēc tam, izmantojot savu telefona USB kabeli, pieslēdz to uzlādētājam.


Izmanto auto elektroenerģijas pieslēgvietu

Dažās automašīnās var būt papildu elektroenerģijas pieslēgvieta, kas paredzēta tieši uzlādei. To parasti atrod starp priekšējiem sēdekļiem vai automašīnas konsolē. Pieslēdzot telefona uzlādes kabeli šajā pieslēgvietā, varēsi sākt uzlādēt ierīci.


Izmanto auto cigarešu aizdedzinātāja ligzdu

Ja automašīnā nav iebūvētas USB pieslēgvietas vai elektroenerģijas pieslēgvietas, ir iespējams izmantot cigarešu aizdedzinātāja ligzdu. Iegādājies auto uzlādētāju, kas piemērots šai ligzdai, un pieslēdz to. Pēc tam pieslēdz savu telefona uzlādes kabeli uzlādētājam.


Atceries, ka uzlādēšanas ātrums var atšķirties atkarībā no ierīces, uzlādes kabeļa un izmantotā uzlādes metodes. 

Pirms ceļojuma pārliecinies, ka tev ir piemērots uzlādes aprīkojums, lai mobilo telefonu varētu uzlādēt komfortabli un efektīvi.

Reklāma
Reklāma


Portatīvā baterija

Portatīvās baterijas ir kā glābjošs instruments, it īpaši, ja nav citu pieejamo enerģijas avotu. Ar nedaudz zem 5V spriegumu, šīs baterijas piedāvā lēnāku uzlādi, taču tās ir neaizstājamas, jo tās neaizņem daudz vietas un ir izmantojamas jebkur, kur nepieciešams papildu enerģijas avots. Tomēr atceries sagatavoties iepriekš, uzlādējot šo bateriju, lai tai būtu pietiekami daudz enerģijas, kad to nepieciešams izmantot.


Saules uzlādētājs

Saules uzlādētājs ir ekoloģisks risinājums. Tas izmanto saules enerģiju, lai uzlādētu mobilā tālruņa bateriju. Novieto saules paneli tiešā saules gaismā, pieslēdz tālruni un ļauj saulei uzlādēt paneļa bateriju, kas pēc tam nodrošinās elektroenerģiju tālruņa uzlādei.


Bezvadu uzlādes stacijas

Ja esi mājās vai birojā, vienkārši izvieto bezvadu uzlādes stacijas apkārt telpai. Tādējādi vari viegli uzlādēt tālruni, novietojot to uz uzlādes paliktnes, lai nenāktos pastāvīgi piņķerēties ar kabeļiem.


Šie pieci veidi sniedz praktiskus risinājumus, lai uzlādētu savu mobilā tālruņa bateriju, pat ja nav pieejama sienas rozete. Neatkarīgi no situācijas, esi sagatavots un turi mobilo ierīci uzlādētu visur, kurp dodies.

Saistītie raksti