Tirgū pieejamas jaunas ekoloģiskās autiņbiksītes – preču zīmes I Love Eco autiņbiksītes

Paplašinot jaunām ģimenēm piemērotu preču klāstu un turpinot vēl vairāk uzlabot videi draudzīgu preču sortimentu, Rimi laiž klajā jaunu produktu klāstu – pirmās privātās preču zīmes autiņbiksītes I Love Eco, kas pieejamas Rimi Hyper un Rimi Super veikalos, kā arī Rimi e-veikalā.
Jaunās autiņbiksītes izgatavotas no elpojoša materiāla – mīkstas ekoloģiskās kokvilnas bez losjoniem, smaržvielām un hlora. Tās ir 100% dabiskas izcelsmes.

FOTO: Publicitātes foto

Jaunās autiņbiksītes izgatavotas no elpojoša materiāla – mīkstas ekoloģiskās kokvilnas bez losjoniem, smaržvielām un hlora. Tās ir 100% dabiskas izcelsmes.

Rūpēs par ilgtspējīgākām izvēlēm un laimīgu nākotnes sabiedrību Rimi Baltic izstrādājis jaunu planētai draudzīgu produktu pašiem mazākajiem tās iemītniekiem – no augstas kvalitātes ekoloģiskiem materiāliem ražotas autiņbiksītes ar Rimi privāto preču zīmi I Love Eco, kuru ražošanas procesā tiek izmantotas otrreizējās pārstrādes izejvielas un 100% zaļā enerģija.

 

“Mūsu mērķis ir nepārtraukti palielināt ekosertificēto preču sortimentu, lai uzlabotu vides rādītājus un dotu iespēju pircējiem izdarīt ilgtspējīgas izvēles, vienlaikus aizsargājot sabiedrības veselību un vidi visā produkta dzīves ciklā no izejvielu ieguves līdz nonākšanai atkritumos. I Love Eco līnijā šīs ir pirmās autiņbiksītes, taču jau labu laiku piedāvājam bērnu pārtiku un higiēnas līdzekļus un redzam, ka pircēju interese par šo produktu kategoriju pastāvīgi pieaug. Pērn salīdzinājumā ar 2020. gadu šo produktu pārdošanas apjomi Rimi Latvijā ir palielinājušies par 19%,” stāsta Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

 

2021. gadā veiktā Rimi klientu aptauja* liecina, ka 86% I Love Eco zīmola preču pircēju Latvijā to saista ar augstu kvalitāti. Arī jauno autiņbiksīšu materiāls veidots tā, lai ne tikai nodrošinātu mazuļa komfortu, neļaujot notikt noplūdēm un saglabājot sausuma sajūtu, bet arī rūpētos par bērna ādu: 

autiņbiksītes izgatavotas no elpojoša materiāla – mīkstas ekoloģiskās kokvilnas bez losjoniem, smaržvielām un hlora. Tās ir 100% dabiskas izcelsmes. 

Ecolabel sertifikāts apliecina, ka ne tikai katrs produkta slānis ir videi draudzīgs, bet viss produkta cikls no izejmateriāla līdz atkritumiem tiek veidots saskaņā ar stingrām vides, funkcionālajām un kvalitātes prasībām.** OEKO-TEX® sertifikācijas zīme uz iepakojuma nozīmē, ka produkts atbilst augstām ekoloģiskajām prasībām un nesatur ķīmiskas vielas veselībai kaitīgā daudzumā. Produkti ir laboratoriski pārbaudīti uz plašu kaitīgo vielu klāstu.

Reklāma
Reklāma

 

I Love Eco autiņbiksītes tiek ražotas ilgtspējīgi, izmantojot 100% zaļo elektroenerģiju, ko iegūst no atjaunīgajiem dabas resursiem – saules, vēja un ūdens, tā būtiski samazinot siltumnīcefekta gāzu emisijas. Savukārt autiņbiksīšu iepakojums ir izgatavots no 51% pārstrādāta materiāla, un pats iepakojums arī ir pārstrādājams.

 

* 2021. gadā veikta Rimi pircēju aptauja Baltijas valstīs par I Love Eco preču zīmi

** https://www.verksamt.se/web/international/running/eco-labelling-and-certification

Saistītie raksti