Svētkos – elegantas dāvanas no MARENCE

MARENCE ir Latvijas neskartās dabas iedvesmots zīmols. Viens no Latvijas lielākajiem dārgumiem ir neskartie ezeri un to vide. "MARENCE" saldūdens ezera zaļās dūņas ir viens no endēmiskajiem dārgakmeņiem, ko var atrast tikai Latvijā. Iegūtas no Ziemeļu puslodes ledāju ezera 7 metru dziļumā (Rāznas nacionālā parka teritorijā), tās ir vietējās faunas un floras blakusprodukts, kas nobriedis bezskābekļa vidē vairāk nekā 4000 gadu ilgā periodā!

Marence ir Latvijā ražota augstvērtīga un unikāla kosmētika no Rāznas Nacionālā dabas parka saldūdens ezera zaļajām dūņām un to ekstraktiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Marence ir Latvijā ražota augstvērtīga un unikāla kosmētika no Rāznas Nacionālā dabas parka saldūdens ezera zaļajām dūņām un to ekstraktiem.

Zīmols ir radīts te pat -  Latvijā un šeit arī tiek gatavota augstvērtīga, unikāla kosmētika, kurā ietilpst sejas un ķermeņa kopšanas produkti ikdienas lietošanai. MARENCE produktu sastāvā ir  Rāznas Nacionālā dabas parka teritorijā iegūtās saldūdens ezera zaļās dūņas un to ekstrakti. Tieši šīs dūņas satur augstvērtīgus un svaigus dabas komponentus: pilnu aminoskābju kompleksu, C, B grupas vitamīnus, PP vitamīnus, rutīnu, antioksidantus, fermentus, mikro un makroelementus, kā arī fulvoskābes. Šīs vielas un vitamīni ir būtiski elementi, kas nodrošina ādas mitrināšanu, barošanu, veicina tās dabīgu atjaunošanos un aizsargspējas.

 

# Izvēloties dāvanā MARENCE zīmola skaistumkopšanas produktus, sakomplektēsim tos pēc jūsu izvēles.
# Visu bez maksas iesaiņosim elegantā dāvanu kastītē ar pievienotu apsveikuma kartīti ar jūsu vēlējumu.
# Lai iepriecinātu pircējus, visu svētku periodu pilnīgi visiem MARENCE produktiem esam sarūpējuši tiešām ievērojamu atlaidi un šajā laikā iepirkties būs īpaši izdevīgi.
# Vairāk informācijas mājas lapā šeit un MARENCE.SKINCARE Facebook lapā.

MARENCE interneta veikalā ir iespējams iegādāties dāvanas ikvienam ģimenes loceklim, arī tēvam, vectēvam un brālim. Mūsu ieteikums  patiesi vērtīgai dāvanai sievietei: sievai, draudzenei, māsai, mammai vai vecmāmiņai.

Dāvanu komplekts liftingam un jauneklīgam izskatam. Fotogrāfs: Edgars Pohevičs    

 

Dāvana liftingam un jauneklīgam izskatam!
Dāvanu komplekts veidots no 4 produktiem. Acu liftinga krēms nostiprina un sniedz liftinga efektu. Samazina pietūkumu, noguruma pazīmes un tumšos lokus, dziļi mitrina un uzlabo ādas elastību, redzami samazina ādas krunciņas un atslābumu. Savukārt Anti-Age eliksīrs sejas un kakla skaistumam redzami izlīdzina grumbiņas, baro un mitrina, padara ādu samtaini maigu, starojošu un elastīgu. Ideālam jauneklīgam izskatam un ādas aizsardzībai ir Anti-Age liftinga krēms sejas ādai 3K multi-molekulārs bezgaisa pudelītē. Hialuronskābju komplekss ar 3 dažādām molekulmasām stimulē kolagēna sintēzi, veicina ādas mikrobojājumu novēršanu, samazina ādas raupjumu, un tam piemīt izteikta mitrinoša  un atjauninoša spēja. Sastāvā ir “MARENCE” īpaši izstrādātais saldūdens zaļo dūņu ekstrakts, kā arī inovatīvas augu eļļas un ekstrakti. E vitamīns nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem. Eliksīram piemīt liftinga efekts, tas bagātina ādu ar polinepiesātinātajām taukskābēm Omega 3, 6 un 9. Roku krēms Passion ar burvīgu aromātu mitrina un mīkstina ādu. MARENCE īpaši izstrādātais Saldūdens zaļo dūņu ekstrakts, alvejas (aloe vera) sula un augu eļļas nodrošina ādu ar mikro un makro elementiem, aminoskābēm un vitamīniem.
*cena reģistrētiem klientiem – 67,20 Eur

 

Dāvanu komplekts tīrai un tonizētai sejas ādai. Fotogrāfs: Edgars Pohevičs 

Reklāma
Reklāma

 

Dāvana tīrai un tonizētai sejas ādai!
Komplektā trīs lieliski produkti. Attīrošas putas ar samtainu tekstūru maigi attīra sejas ādu, kaklu un dekoltē zonu. Putas satur dabīgus ādas mitrinātājus, kas saglabā ādas maigumu un tvirtumu. Kumelīšu ekstrakts un Pantenols mīkstina un nomierina ādu.
Sejas toniks līdzsvaro dabīgo ādas pH līmeni, nomierina, atsvaidzina un palīdz saglabāt nepieciešamo mitruma līmeni.
Sejas skrubis ar Saldūdens zaļo dūņu ekstraktu, hialuronskābi, alvejas (Aloe Vera) sulu, E vitamīnu, hidrolizētu elastīnu un sējas idras un hohobas eļļām maigi un rūpīgi attīra ādu, mitrina to un piešķir jauneklīgāku izskatu.
*cena reģistrētiem klientiem – 22,43 Eur

 

Dāvanu komplekts vīriešiem. Fotogrāfs: Edgars Pohevičs 

 

Dāvana vīriešiem!
Noderīgi produkti lietošanai ikdienā!
Balzams pēc skūšanās 3K multi-molekulārs, kas sekmē ādas nomierināšanu, mitrināšanu un nodrošina komforta sajūtu. Hialuronskābju komplekss ar 3 dažādām molekulmasām stimulē kolagēna sintēzi, veicina ādas mikrobojājumu novēršanu un mazina ādas raupjumu. Tas dziļi mitrina, atjauno ādas elastību, tonizē un mīkstina. Un MARENCE 2020.g.jaunums - Eau de Parfum 15ml ar aromātu, kas atveras ar Sicīlijas citronu dzirkstošo svaigumu, ko maigi uzsver bergamotes un viegli rūgtā greipfrūta notis. Šim citrusu kokteilim piebiedrojas rozā pipara un izsmalcināta muskatrieksta aromāts. Pirmnots: Sicīlijas citrons, bergamote, greipfrūts, rozā pipari. Pamata notis: plūmes, gvajaka koka eļļa, pačūlija, melnie pipari. Noslēguma notis: dūmi, tabaka, āda, sandalkoks, pelēkā ambra.
*cena reģistrētiem klientiem – 18,90 Eur

 
LAI MIRDZOŠS MIRKLIS NESTU PRIEKU!