Dove pārsteidz ar ekskluzīvu mitrinošo dušas eļļu

Dove iepazīstina ar jaunu ķermeņa kopšanas līniju Dry Oil, kurā ietilpst unikāla dušas eļļa, mitrinoša dušas želeja un krēmveida ziepes. Dry Oil līnijas produkti ir bagātināti ar eksotisko Marokas argana eļļu, kas nomierina ādu un relaksē ķermeni vēsā laikā.

FOTO: Shutterstock.com

Dove

“Ādas mitrināšana ir īpaši svarīga tieši rudens un ziemas sezonā. Vienlaicīgi ar vēsā laika iestāšanos, sākas arī apkures periods, kad siltais un sausais gaiss iekštelpās ietekmē mūsu ādas kvalitāti un nereti padara to sausu. Ādai par labu nenāk arī temperatūras maiņas un vēja brāzmas. Šo iemeslu dēļ, izvēloties ķermeņa kopšanas produktus, tiem jānodrošina pilnvērtīga mitrināšana, jāpalīdz relaksēties un to sastāvdaļām ir jābūt ādai labvēlīgām, ” skaidro Dove zīmola vadītāja Marita Soha.

 

DoveDove Dry Oil līnijas produktu sastāvā ir retā Marokas argana eļļa, kas ir viens no vērtīgākajiem dabīgajiem skaistuma serumiem un nereti tiek dēvēts par Marokas šķidro zeltu. Tūkstošiem gadu argana eļļa tiek lietota skaistumkopšanā un to iegūst no argana koka augļiem, kas aug tikai Marokā. 

 

“Argana eļļai piemīt dziedinošas un atjaunojošas īpašības. Tās sastāvā esošais E vitamīns palīdz mitrināt ādas šūnas pat dziļākajos slāņos, veicinot šūnu atjaunošanos. Argana eļļa satur arī noderīgas taukskābes, kas palīdz atjaunot ādas mirdzumu un padara to elastīgu,” stāsta Marita Soha.

 

DoveDove jaunās ķermeņa kopšanas līnijas Dry Oil unikālākais jaunums ir dušas eļļa, kuras sastāvā ir 55% dabīgās eļļas, kas nodrošina intensīvu ādas barošanu un mitrināšanu pat ļoti sausai ādai. Dušas eļļa žūst ātri, mitrinot ādu, bet nepadarot to taukainu.

 

Reklāma
Reklāma

Bagātīgi mitrinošo produktu sērijā ietilpst arī barojoša Marokas argana eļļas dušas želeja un krēmveida ziepes. Dušas želejas krēmveidīgā konsistence baro un mitrina ādu jau pirmajā lietošanas reizē, padarot to patīkami maigu. Dove Dry Oil krēmveida ziepes īpašas padara to sastāvā esošais ¼ mitrinošais krēms. Visi Dove Dry Oil sērijas produkti pēc mazgāšanas garantē aizsardzību sausai ādai, lai ikviena sieviete justos ērti un pārliecinoši.

 

Ieteicamās mazumtirdzniecības cena:
Dry Oil Nourishing Care dušas eļļa – 5,99 eiro
Dry Oil Nourishing Care&Oil dušas želeja – 3,51 eiro
Dry Oil krēmveida ziepes – 1,05 eiro

 

Par Dove:
Dove ir viens no atpazīstamākajiem ādas un matu kopšanas zīmoliem pasaulē. Dove ķermeņa mazgāšanas līdzekļus, antiperspirantus, ķermeņa losjonus, matu un sejas kopšanas līdzekļus ikdienā izvēlas sievietes un vīrieši vairāk nekā 80 pasaules valstīs. Dove pasaulē pazīstams kā patiesa skaistuma vēstnesis, kas iedvesmo ikvienu sievieti noticēt savam patiesajam skaistumam un justies pārliecinātai par sevi. Dove vīzija ir palīdzēt veidot pasauli, kurā skaistums ir pašpārliecinātības avots, nevis raižu cēlonis. Dove produktus ražo kompānija Unilever.