Vai man palikt stāvoklī ar viltu, ja mīļotais negrib bērnu?

“Dzīvoju kopā ar mīļoto vīrieti nu jau trīs gadus kopā. Kad iepazināmies, man jau bija meitina. Tagad meitai ir septiņi gadi, un man sāk gribēties vēl vienu bērniņu, taču draugs nepiekrīt. Kā viņu pierunāt,” ģimenes portāla mammam.lv/tetiem.lv forumā atbalstu meklē kāda reģistrētā māmiņa.

Es pilnīgi naktīs murgoju par bērniņu, kas man varētu piedzimt, un no sirds apskaužu citas māmiņas... Attēlā redzamajai modelei nav saistības ar raksta saturu.

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

Es pilnīgi naktīs murgoju par bērniņu, kas man varētu piedzimt, un no sirds apskaužu citas māmiņas... Attēlā redzamajai modelei nav saistības ar raksta saturu.

“Visiem mūsu draugiem ir ģimenes ar bērniem, un jau pa otram lāgam bērnus laiž pasaulē. Kad ejam kopā uz kādu pasākumu ar viņa draugiem, tur vienmēr ir līdzi bērni. Saku draugam, ka arī es vēlos bērniņu, bet viņš teic, lai nomierinoties, ka viņš tagad nevēloties. Starp citu, šī saruna turpinās jau divus gadus, taču bez rezultātiem. Es pilnīgi naktīs murgoju par bērniņu, kas man varētu piedzimt, un no sirds apskaužu citas māmiņas...
Vēl viena no atrunām, kas izskanējusi no mana vīrieša: es nevēlos, lai mans bērns piedzimtu ārlaulībā. Taču neesmu saņēmusi arī  ne mazāko mājienu, ka vajadzētu precēties… Nesaprotu, kāpēc viņam ir tik kategoriska nostāja pret to.  Naudas problēmu mums arī nav, abi strādajam labi atalgotu darbu.  Atceros, kad iepazināmies, viņš man teica, ka vēlētos vēl vienu bērnu, bet tagad jau domas ir mainījušās. Vismaz kaut kāda cerība man, protams, ir, jo viņš teic, ka principā bērnu vēlas, bet ne tagad. Es vairs nezinu, ko domāt, ko darīt, jo pati ļoti vēlos bērniņu. Esmu pat esmu gatava noiet līdz tādai situācijai, ka palikt ar viltu stāvoklī, izšķirties un audzināt vienai bērnu. Nezinu, cik ilgi lai gaida no viņa šo soli...”

 

IZLASI ARĪ: Man drīz 29, vēlos bērnu. Bet draugs negrib!

Mīļotais vairs negrib mūsu bērniņu...

Reklāma
Reklāma

Kāpēc vīrietis nevēlas bērnu?

Ļoti gribu bērniņu, bet draugs iebilst...