Intuīcija kliedz, ka manam vīrietim ir cita. Ko iesākt?

“Sajūta ir, ka manam vīrietim ir uzradusies cita sieviete. Kad es ko tādu pajautāju, viņš, man acīs skatīdamies, atbild, ka citas NAV,” savu sāpi mammamuntetiem.lv uztic kāda lasītāja. Atbildi sniedz personīgās meistarības trenere Sarmīte Šmite.
Vai varētu būt, ka sieviete intuitīvi jūt - manam vīrietim ir cita..?

FOTO: Shutterstock.com

Vai varētu būt, ka sieviete intuitīvi jūt - manam vīrietim ir cita..?

Problēma:

"Manā dzīvē ir sākusies kaut kāda melnā svītra. Es vairs neizprotu savu vīrieti, ar kuru kopā dzīvojam jau trešo gadu. Vai nu man tikai tā lietas, vai esmu sevi uzskrūvējusi/uzvilkusi, vai arī par daudz domāju. Man galva strādā 24 stundas diennaktī, pat naktī nevaru beigt par to domāt – kas notiek??? Sajūta ir, ka manam vīrietim ir uzradusies cita sieviete. Kad es ko tādu pajautāju, viņš, man acīs skatīdamies, atbild, ka citas NAV. Bet tad kāpēc mani nepamet tā sajūta, ka viss mūsu attiecībās iet uz beigām? Vairs nezinu, ko viņam teikt, kā uzvesties? Ko man iesākt? Kā rīkoties tālāk? Varbūt vajag vienkārši saņemties un viņu palaist vaļā?"

 

Atbild Sarmīte Šmite, personīgās meistarības trenere

Vai jūsu aizdomām ir arī kāds pamats, kaut kas konkrēts, kas liecina par to, ka vīrs ir neuzticīgs? Protams, ka sieviete jūt, ja kaut kas patiešām nav kārtībā, bet ne vienmēr tas saistās ar citu sievieti. Vīrietis var justies slikti, piemēram, ja pastāv iespēja, ka var pazaudēt darbu, vai darba vietā ir kādas problēmas. Ja divi cilvēki savā starpā par to var izrunāties, tad aizdomas nerodas, bet, ja mēs neizrunājamies - par jebkādām lietām -, tad attiecībās var rasties plaisa. Īsti pat nesaprotot, kas tam bijis par iemeslu.

 

Uzdod sev jautājumu: vai es vēlos dzīvot ar šo vīrieti?

Sieviete intuitīvi varētu just, ka kaut kas nav kārībā. Bet, turpinot savā galvā iztēloties dažādas scēnas, tas, kas vēl nav īstenojies, var īstenoties. Tas neko nedos. Uzdodiet sev jautājumu: Vai es vēlos dzīvot ar šo vīrieti? Vai kopā ar viņu jūtos laimīga? Vai es vēlos mūsu bērnu? Ko es pati varu darīt, lai justos laimīga? Tā būsit sev atbildējusi, cik šis cilvēks jums ir svarīgs.

 

Piesiet mēs nevienu nevaram

Reklāma
Reklāma

Neviens nevarēs ieteikt, ko tieši jums savam vīrietim būtu jāpasaka. Runājiet ar viņu caur sirdi. Ja runā no visas sirds, sacītais sasniedz adresātu. Mēs nezinām, kas būs rīt, bet varam rīkoties šodien. Vai tad, kad viņš pārnāk mājās, jūs esat tā, kas laimīga smaida, jo mīļotais ir mājās? Lai vai kā jūs justos, tad, kad viņš ierodas mājās, esat laimīga. Pēc tam var pārrunāt arī radušās problēmas. Ja vīrietis sajūt, cik viņš ir svarīgs un mīlēts, bez aizdomām un pārmetumiem, viņš vienmēr dosies uz mājām, kur viņu gaida.

Domās dodiet šim cilvēkam brīvību. Ja jūsu attiecībās viss ir kārtībā, viņš būs ar jums. Ja nē... piesiet nevienu nevaram.

 

Kāda sieviete patīk vīrietim

Vīrietim patīk sieviete, kas ir ar sevi apmierināta, kurai ir savas nodarbes un aizraušanās. Kurai ir iekšējs sievišķīgs starojums. Mīlestības starojums uz sevi un visu, kas ir apkārt. Strādājiet ar sevi! Atrodiet sevī to odziņu, to īpašo odziņu, kas jums piemīt.

 

Atsauciet atmiņā tos jūsu kopdzīves brīžus, kad jums bija labi. Tā būs atslēdziņa, lai pati justos labi un dotu iespēju visam sakārtoties. Mazāk ar prātu, vairāk ar sirdi, un pasaule varētu mainīties. 

 

Ne domājot, bet darot, darot tūlīt...

Saistītie raksti