Tu apliec rokas ap maniem gurniem un manī uzvirmo kaisles dzirksts…

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

"…Tavs smaids manam pretī ir mana dzīve. Kaut man sen sen vairs nav astoņpadsmit un pat sen ne trīsdesmit pieci, esmu Iemīlējusies Tevī un Laimīga...", vēstulē savam mīļotajam vīrietim raksta portāla mammamuntetiem.lv lasītāja Anda, kura ar savu vēstuli piedalās Mīlestības vēstuļu konkursā.

...Tu noglāsti manu vaigu ar raupju plaukstu, bet man liekas - tas saules stars silda.

FOTO: Marika Eglīte

...Tu noglāsti manu vaigu ar raupju plaukstu, bet man liekas - tas saules stars silda.

Esmu vairāk kā pārliecināta, ka sapņi, tādi ilgi loloti, gaidīti, slēptākajos dvēseles stūrīšos aizlikti piepildās un piepildās tieši tad, kad vismazāk to gaidi, tikai ļoti šim sapnim jātic.

Mana Mīlestība ir mans kvēls piepildījies sapnis, un tagad es rakstu Mīlestības pārpilnu vēstuli Tev, Mana lielā, patiesā, vēlā Mīlestība.

Mīlēt Tevi ir tik viegli, kā skatīties putna dūnas lidojumā, kā tā dejodama slīd gaisā, tad laižas lejup, tad atkal uzķer vēja pūsmu un atkal tā dejo augšup, un atkal gaida vēju - siltu, glāsmainu, uzmundrinošu, mūžigi pavasarīgu. Kā izdejojot juteklīgos svarīgos trīs vārdiņus - es Mīlu Tevi!

Būt kopā ar Tevi, augt savām izjūtām līdzi, apbrīnot, kā tās vienojas un saplūst ar Tavām, un izbaudīt katru Mīlestības sajūtas un apliecinājuma mirkli, sajusties kā strautam - burbuļojošam pāri sīkām krustcelītēm, maziem ikdienišķiem pārsteigumiņiem, kļūstot arvien lielākam un spēcīgākam, jo tas burbuļo, augot no Mūsu Mīlestības.

Būt piepildītai ar Tevi, sajusties Vajadzīgai - visai manai klātbūtnei Tavā ikdienā ir tik jūtama nozīme, un es redzu Mūs mūsu ikdienā. Tava esamība rod manus svētkus, un es baudu un vēlu Tev baudīt Mūsu svētkus, jo mums pieder Mūsu Mīlestība.


 Tava esamība rod manus svētkus, un es baudu un vēlu Tev baudīt Mūsu svētkus, jo mums pieder Mūsu Mīlestība.

Tu ieskaties manās acīs un tajā brīdī mani pārņem Laimes sajūta, jo mēs esam viens ar otru.

Tu noglāsti manu vaigu ar raupju plaukstu, bet man liekas - tas saules stars silda.

Tu noskūpsti manas lūpas, un es sajūtu ar sirdi svaigo zemeņu smaržu.

Tu pieliec galvu manam plecam, un visas likstas liekas tik nemanāmas un nesvarīgas.

Tu apliec rokas ap maniem gurniem un manī uzvirmo kaisles dzirksts.

Tu esi Mana pusīte, Mana Mīlestība, jo es esmu Tava pusīte, Tava Mīlestība un mums pieder Viss no kopuma.

Ik dienas neiztrūkstoši mani lutina Tavas sms, jo satikšanās laiks ir jāsagaida, jāizdzīvo un atkal jāgaida. Tāda diemžēl ir iekārtojusies mūsu mazās ģimenītes ikdiena. Es esmu Tava neparastā Sieviete, čiepiņa, mīļā pļāpiņa un vēl un vēl. Daudz, daudz sīkos samīļojumus, pat saņemot telefonā, Tu apliecini man savas sirds jūtu patiesumu un galvenais - Tu proti neslēpt man savu maigumu, un ik dienu es atkal un atkal kā meitene ar trīsošu sirdi ilgojos pēc Tavas balss, ik dienu, es gaidu Tavus pieskārienus. Tavs smaids manam pretī ir mana dzīve, kaut man sen sen vairs nav astoņpadsmit un pat sen ne trīsdesmit pieci, esmu Iemīlējusies Tevī un Laimīga...

Tu reiz teici - mūsu Mīlestība ir gana stipra un es to zinu, jo ticu Tev!

 

Reklāma
Reklāma

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļu autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO! 

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv