Esmu pirmā kursa studente un iemīlējusies savā pasniedzējā

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu. 

Pirms sākat mani apbērt ar pārmetumiem, padomājiet, vai tiešām tas ir nepieciešams. Ja vienīgais, ko tu spēj, ir pārmest un apvainot, tad labāk paturi pie sevis.

...es tikai dzirdu viņa balsi kā skaistu mūziku manās ausīs.

FOTO: Evita Knospiņa, http://www.lotart.lv

...es tikai dzirdu viņa balsi kā skaistu mūziku manās ausīs.

Tātad... Esmu pirmā kursa studente un šķiet, ka esmu iemīlējusies savā pasniedzējā!!! Es tiešām nezinu, vai esmu iemīlējusies vai nē, bet jūtas pret viņu ir gan.. Tas ir tik biedējoši.. Viņš nav nekāds vecais pasniedzējs...Man tūlīt būs 20, bet viņam ir 31. Neuzskatu, ka šī atšķirība ir tik liela, ja jūs jautāsiet par vecumu. 
Diemžēl, jūtas ir vienpusējas, tikai no manis. Es nezinu, kā mācīties tālāk, jo katru dienu domāju par viņu, lekcijās sēžu un pat nedzirdu, neredzu neko, kā tikai viņu. Es nespēju koncentrēties uz to, ko viņš saka, es tikai dzirdu viņa balsi kā skaistu mūziku manās ausīs. 
Nedēļā reizi uzrakstu epastu viņam saistībā ar mācībām, tikai, lai justu to, ka viņš mani redz. Uz konsultācijām pie viņa bail iet, bail, ka nojautīs, ka es kaut ko jūtu. Pat izveidoju viltus profilu, lai apskatītu viņu dažas reizes nedēļā, jo no sava īstā profila negribu skatīties, negribu nobiedēt.. 
Lūdzu iesakiet, ko man darīt! Man ir grūti, es kūstu ik reizi, kad mūsu skatieni saskatās...

Reklāma
Reklāma