Draudzene man atrada puisi...

Tobrīd mācījos 10. klasē. Kā jau jauniete būdama, tusējos draugiem.lv, apskatīdama citu profilus. Mēģināju iepazīties ar puišiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kādu dienu ar draudzeni sēdējām un pļāpājām. Viņa sāka stāstīt par simpātisku puisi, kas mācās mūsu skolā. Teica, ka viņai viņš patīkot. Prasīju, lai parāda, kāds izskatās. Tā nu iegājām draugiem.lv un apskatījām viņa profilu. Pusis ļoti simpātisks, iepatikās no bildes vien. Izbrīnīta biju par to, ka jau deviņus gadus mācāmies vienā skolā, bet pat ievērojusi šo puisi nebiju! Laikam skola liela, smēju.

Draudzene jau savu laimi bija izmēģinājusi aizrakstot viņam, bet, šķiet, dzirkstelīte nepiešķīlās. Tā nu ļāva man aizrakstīt, jo redzēja, ka arī man viņš iepaticies.

Saņemšanās aizrakstīt man prasīja kādas dienas trīs. Kad beidzot sadūšojos, izspiedu no sevis vien trīs rindiņas. Nezinu, kapēc, bet biju ļoti uztraukusies. Un puisis man atbildēja!

Sākās nebeidzamās sarakstes. Skolā beidzot ieraudzīju viņu un sapratu, ka viņš ir vēl foršāks, nekā interneta bildē. Sākām satikties un pavadīt savu brīvo laiku kopā. Nu jau pagājuši pāris gadi un vēl joprojām esam pāris. Jau audzinām dēliņu, kuram tūliņ, tūliņ apritēs gadiņš. Tagad tā amizanti liekas, kad kāds prasa, kur iepazināties, jo atbilde ir — internetā. Senāk tam nebūtu ticējusi, ka otro pusīti var atrast draugiem.lv, bet pēc savas pieredzes varu teikt, ka tas ir iespējams! :)

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi Anete Čekstere,  stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI ŠEIT!