Seniore: Festivāls "Zelta ritmi" ir tradīcija, ko nedrīkst izlaist!

Pensionāru iespēju centra dalībnieki katru gadu ar prieku piedalās senioru festivālā "Zelta ritmi", ko rīko Latvijas vecāku organizācija Mammamuntetiem.lv. "Tā ir iespēja parādīt citiem savas prasmes un izdomu," Ērika Podniece stāsta, kāpēc šādi, īpaši senioriem paredzēti festivāli, ir tik vērtīgi.

Radošo senioru Zelta tirgū visi ienākumi no pārdotajiem darbiem paliek pašiem senioriem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Radošo senioru "Zelta tirgū" visi ienākumi no pārdotajiem darbiem paliek pašiem senioriem.

Pensionāru iespēju centra dalībnieces ik gadu festivālā "Zelta ritmi" piedalās radošo senioru tirdziņā "Zelta tirgus", kur visi ieņēmumi no pārdotajiem darbiem paliek pašiem senioriem. "Veidojot rokdarbus, katru gadu cenšamies rādīt ko jaun

u, nebijušu. Ir patīkami satikt savus vienaudžus, parunāties, dalīties pieredzē," teic Ērika Podniece.
"Aizejot pensijā, dzīve jau neapstājas. Galvenais, lai tikai būtu vēlēšanās atrast darbošanās veidu, kurš tuvāks sirdij," tā par piedalīšanos ikgadējā festivālā saka rokdarbniece, aktīva biedrības "Pensionāru iespēju centra" dalībniece Ērika Podniece. 

"Esam pateicīgas laipnajiem un atraktīvajiem  organizatoriem par doto iespēju piedalīties, par to mīļumu un gādību, ar kādu tiekam sagaidītas. Par visu jau iepriekš ir padomāts - kur sēdēsim, vai saulē nebūs par grūtu, kā mājās tiksim, vai neesam piekusušas. Paldies un jau gaidām šī gada pasākumu ar jauniem un nebijušiem piedāvājumiem." 

Reklāma
Reklāma