Pieci noslēpumi, kas noderēs sievietei attiecību glābšanai

Labie ieradumi veidojot raksturu, bet raksturs ietekmē arī mūsu dzīvi un attiecības. Ģimenes attiecību terapeite Jeļena Rihaļskaja iesaka šīs aktivitātes piekopt vismaz trīs nedēļas jeb 21 dienu, lai tās kļūtu par stabilu ieradumu.

Kā iebarot vīrieti? Ar brokastīm!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kā iebarot vīrieti? Ar brokastīm!


Nekritizē un nebar savu dzīvesbiedru. Pat ja vīrs neatbildēs ar pretuzbrukumu, viņš paturēs prātā tavu kritiku un tas noteikti negatīvi ietekmēs jūsu tālākās attiecības. Mērķtiecīgi meklē savā partnerī labās īpašības.


Gatavo brokastis. Psiholoģe ir pārliecināta, ka vīrietim uz darbu jādodas ar pilnu vēderu. Ēdiens ir daļa no pozitīvās enerģijas, ko sieviete iedod vīram līdzi dienas gaitās. Viņš to jutīs visu dienu.


Pavadiet brīvdienas kopā, tās iepriekš plānojot. Aizsūtiet bērnus pie vecmāmiņas vai dodieties nelielā izbraukumā uz kādu citu pilsētu. Netiecieties ar draugiem, nepavadiet laiku internetā un nestrādājiet. Atcerieties, kā pavadījāt laiku, kad tikko iepazināties.


Uzaiciniet vīru uz randiņu pēc darba dienas. Negaidiet, kad to izdarīs viņš. Rezervējiet galdiņu kādā jaukā kafejnīcā vai pastaigājaties pa pilsētu.


Neaizmirsti, ka tavs vīrs pirmām kārtām ir vīrietis. Pacenties labi izskatīties gan darba dienās, gan brīvdienās, kad nekur nav jādodas.  Izmet vecās drēbes un atsvaidzini gultas priekus.

Ja spēsi izturēt šo režīmu trīs nedēļas, uzlabojumi attiecībās garantēti.

 

Reklāma
Reklāma