Kādi ir vīrieša un sievietes uzdevumi ģimenē vēdiskā skatījumā

 Kā izveidot laimīgu ģimeni un kādi ir naudas pelnīšanas principi ģimenē? Šoreiz ieskatīsimies šajos jautājumos no vēdiskā skatu punkta.

FOTO: Shutterstock.com

Mēs katrs šeit esam atnākuši gan ar savu pieredzi, gan pārņēmuši vecāku pieredzi un uzskatus. Mūsu pieredze veidojas no iepriekšējām dzīvēm, iepriekšējās izpratnes, mūsu vecāku ģimenes modeļa un no sociuma ietekmes. Līdz ar to mums ir kolosāla iespēja savu ģimeni veidot sintizējot visu iepriekš minēto, un ņemot tikai lietderīgāko no tā, lai veidotu savu „ideālo ģimeni”.

Tātad ja mēs gribam būt laimīgi, mums vajadzētu mācīties no visa, ko mēs redzam apkārt, no citiem pāriem, modeļiem, vecākiem - kā nevajag darīt, lai nepieļautu šīs kļūdas paši, lai īstenojas teiciens, ka gudrais mācās no citu kļūdām, bet muļķis no savējām.

Veidojot ģimeni, par pamatu ir jāņem viedu cilvēku zināšanas, taču, lai izpildītu visus šos noteikumus, abiem partneriem līdz tam ir jāizaug. Ideālā ģimenē attiecībās katram ir jābūt savai lomai un zem šīm lomām ir domātas tās īpašības un darbības, kuras būtu veicamas šajā lomā iemiesotajai dvēselei – sievietes ķermenī jāpilda sievietes loma, vīrieša ķermenī jāpilda vīrieša loma un nekā savādāk!

 

Vīrieša uzdevumi: vīrietim ir jāsaprot sava sieva, lai vīrietis varētu saprast sievietes būtību un tad sieviete jutīsies sadzirdēta, tai būs drošības sajūta.

Jāciena sava sieva, tad sieviete jutīsies svarīga tur, kur viņa ir, sievietei celsies pašvērtējums un viņa varēs vairāk gaismas, mīlestības izstarot uz āru.

Jārūpējas par sievu materiāli, lai sieva varētu pildīt savas funkcijas – vienkārši būt, mīlēt un izstarot to uz apkārtējiem, jo sieviete ir pilna mīlestības!

Ideālā ģimenē attiecībās katram ir jābūt savai lomai un zem šīm lomām ir domātas tās īpašības un darbības

Sievietes uzdevumi: sievietei vīrs ir jāpieņem tāds, kāds viņš ir, lai nebūtu nekādu ilūziju vai noniecināšanas, lai sievietei nebūtu gaidu, lai viņa necer dabūt ko tādu, no sava vīra, ko uz doto brīdi nevar dabūt. Vīrietis ir tāds, kāds viņš ir uz doto brīdi. Mums ir jāsaprot izejas punkts.

Jābūt uzticīgai – tādā izpratnē, ka jātic vīram, jāuzticās, tas ļaus vīrietim sajust, ka viņš ir svarīgs, ka viņu pieņem, tas ļaus vīrietim kļūt vēl labākam un viņš centīsies vēl vairāk.

Jābūt pateicīgai savam vīram par to, ko viņš jau ir izdarījis, lai viņš saprot, ka tā ir atdzinība, ka viņš ir novērtēts un viņš sapratīs, ka sieviete ir gandarīta. Tā ir motivācija. Šādi vīrietis spēj radīt sievai mierīgus, līdzsvarotus apstākļus, lai sieva varētu atplaukt kā sieviete ar visām tās labajām īpašibām un spējām. Sieviete savukārt cels vīrietī pašapziņu, motivēs viņu uz aizvien augstākiem sasniegumiem, kas nesīs augļus ģimenes labklājībai.

Vēdas apgalvo, ka sievišķā sākotne ietver sevī ļoti daudz sievišķās īpašības un ja vīrietis gūst panākumus dzīvē, viņam ir jāpasakās savai uzticamjai sievai vai mīlošajai mātei. Ja vīrietim līdzās ir izkopta sievišķā enerģija, tas vīrietim dos slavu, veiksimi, elegantu valodu, atmiņu, apdomīgumu, saprātu, mērķtiecību, pacietību.

Pats mazākais ko izkopta sieva var dot savam vīram ir slava, tad seko veiksme grūtā brīdī. Eleganta valoda ir vēl augstaks līmenis, atmiņa cilvēkam ir svētība, jo tā ļauj atcerēties kļūdas, apdomīgums un saprāts ir vēl augstāks līmenis, jo saprāts kontrolē visu cilvēku esību un ļauj tai visu laiku progresēt. Mērķtiecība ir vēl augstāka īpašība, kas ļauj sasniegt savu mērķi. Pacietība ir pats lielākais ieguvums, jo tā norāda uz visu iepriekš minēto īpašību esamību.

Pats mazākais ko izkopta sieva var dot savam vīram ir slava

Apvienojoties ģimenē ir būtiski zināt, ka sievietei visupirms ir svarīgi izkopt pašai sevi, tad gūt atdzinību ģimenē un tad sociumā. Vīrietim pirmais ir pašizaugsme, tad sevis ziedošana sociumam un trešā vietā ir ģimene. Ja pāris to saprot, ģimenes dzīvē izzūd liekie konflikti un netiek jauktas lomas un to prioritātes.

Bērni

Reklāma
Reklāma

līdz 5 gadiem bērni ir pilnīgā mātes apgādībā. No 5-10 gadiem pieslēdzas tēva rūpes par bērniem. No 10 gadiem meitene ir mātes audzināšanā, bet tēva mīlestībā: tēvs lutina meitu, māte audzina. Tēvs nedrīkst teikt nevienu skarbu vārdu meitai, viņš tikai mīl. Ja jāaizrāda vai jāsaka skarbāks vārds - to dara tikai māte. Savukārt zēns no 10 gadiem paliek tikai tēva audzināšanā un māte nedrīkst aizrādīt dēlam, pacelt balsi, rāt. Māte tikai mīl, apmīļo, saprot. Māte pasaka tēvam, ja zēnam nepieciešams stingrāks vārds un tēvs audzina. Kāpēc? Bērns iemācās pareizo enerģiju no pretējā dzimuma un viņš meklē tad neapzināti to pretējo dzimumu, kas viņu darīs laimīgu.

 

Naudas pelnīšanas principi ģimenē

1. Naudas pelnīšana- tas ir vīrieša pienākums, viņš šos principus arī nosaka

2. Nauda jāpelna godīgi

3. Cilvēkam jāplena vienkārši

4. Nav nepieciešamības uzkrāt pārāk daudz naudas (uzkrājot daudz naudas, cilvēkam pieaug vajadzības)

5. Cilvēkam jāstrādā atbilstoši savai kvalifikācijai (to var noteikt pēc astroloģijas un numeroloģijas)

6. Cilvēkam nevajag uzturēt ģimeni ar nodarbi, kuras realizēšanai viņam nav nepieciešamo īpašību (sirdī mākslinieks, bet strādā grāmatvedībā)

7. Cilvēkam nevajag izdomāt aizvien jaunus un jaunus veidus kā sevi uzturēt, tam jācenšas pilnveidot to, ko viņš jau prot

8. Cilvēkam ir jābūt apmierinātam ar to, kas viņam dzīvē ienāk pats par sevi

9. Nevajadzīgas pārdomas par to, kā nopelnīt naudu ir nepareiza prāta enerģijas izmantošana, ir jādara tas, kas vislabāk padodas

 

 

 

Pokaiņu akadēmija

http://pokainuakademija.wix.com/pokainu-akademija

Izmantota „Vēdiskā koncepcija par laimīgu dzīvi”

O.G. Torsunovs