Kā atkal uzticēties vīrietim, kurš krāpis un samelojis?

Dažkārt ir grūti mīļotajam cilvēkam piedot sīkus, ikdienišķus melus. Bet kā piedot un uzticēties cilvēkam, kurš ir krāpis un melojis nopietnos jautājumos?

Attēlā redzamā modele nav raksta varone.

FOTO: Rūta Ķiploka, fotohromija@inbox.lv

Attēlā redzamā modele nav raksta varone.

Raksta kāda portālā mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma:

"Ar draugu iepazināmies pirms 5 gadiem. Viņš man bija pirmais vīrietis, bet, kamēr mēs draudzējāmies, viņam bija vēl 5 citas draudzenes, uzzināju to tikai tad, kad mums jau bija bērniņš, un viena no viņa bijušajām mīļākajām man pazvanīja un visu izstāstīja. Vienmēr, kad strīdējāmies, viņš brauca pie kādas citas, beigās viņš mani pameta. Ļoti pārdzīvoju un pa to laiku nevarēju viņu aizmirst. Pēc pusgada sākām visu no jauna, 2 gadus viņš bija ļoti uzticīgs, strādāja, un tā atguva manu uzticību. Lielākos rēķinus es maksāju. Arī ar bērniņu es visvairāk pavadu laiku, pērku viņam drēbes, vedu ārā. Daru visu, ko laba draudzene darītu vīrieša dēļ. Viņš nopelna maz, bet daudz strādā, nekur arī īpaši ārā iet negrib, vienmēr man stāsta, kā viņam gāja darbā un visur citur. Vienu rītu viņš runāja pa telefonu, un es joka pēc paņēmu viņa otro telefonu. Turklāt viņš to redzēja. Telefonā es ieraudzīju īsziņu no sievietes, kura gribot viņu. Pēc tam vairākas dienas pārbaudīju viņa telefonu, līdz sapratu, ka viņi tiekas. Draugs sievietei rakstīja, ka viņa esot visjaukākā un ka par viņu domājot. Es nevaru ciest rakāties pa viņa telefonu, bet draugs pats nekad man šo neteiktu. Kādu nakti pateicu, ka esmu izlasījusi to īsziņu. Viņš izlikās ka minēto īsziņu nekad nav redzējis. Otrā rītā pamanīju ka viņš dzēsa visas savas īsziņas. Visā visumā mums ar puisi ir ļoti draudzīgas attiecības, un es nevaru iedomāties citu vīrieti manā dzīvē, visi apkārtējie draugi apgalvo, ka mēs esam dzimuši viens otram, man ir tikai jautājums – vai tiešām vīrietis varēt šādi nodarīt pāri sievietei? Un man ir liels kauns, ka manam bērniņam ir tāds tētis..."

Komentē psiholoģe Ineta Tunne:

"Viss ko Jūs rakstāt, diemžēl nav retums. Vienmēr pasaulē būs vīrieši un sievietes, kas meklē piedzīvojumus un, ja vīrietis vai sieviete to dara, tad bieži tas notiek visa mūža garumā. Kas attiecas uz kopdzīvi, Jums tikai un vienīgi var līdzēt saruna un savstarpēja vienošanās. Ja cilvēki dzīvo kopā, tad ir lietas, ko katrs no viņiem ir gatavs pieņemt un ko nē. Jums abiem par to vajadzētu vienoties, piemēram, ja ir cita sieviete, tad Jūs kā pāris neesat gatava kopdzīvei, ja esat kopā, tad bez meliem utt. Lasīt īsziņas nozīmē neuzticēties un tas nevar būt pamatā normālām un stabilām attiecībām. Bet, ja vienojaties, ka paliksiet kopā, tad katrs pilda savu solījumu... Ceru, ka Jums veiksies atrast kompromisu."

Reklāma
Reklāma

 

CITUS RAKSTUS PAR ATTIECĪBĀM ĢIMENĒ LASI ŠEIT!