Kā mēs sev gatavojām maltīti ar četriem ēdieniem. FOTO

 23. septembris 2014 13:10 Emuāri

Aizvadītajā ceturtdienā, kad saule spīdēja pavisam silti un prāts nenesās uz nopietniem darbiem, es un Inga devāmies uz  trīs pavāru restorānu "Tam labam būs augt!". Tur Fiskars iepazīstināja ar saviem jaunumiem un aktualitātēm. Šī nepavisam nebija nopietna prezentācija, bet bezgala atraktīvs un interesants pasākums, kur Mārtiņa Sirmā un Ērika Dreibanta vadībā pagatavojām sev lielisku maltīti no četriem ēdieniem. 




Pasākums iesākās ar pavisam īsu prezentāciju, kas jauns Fiskars pasaulē. Īstie notikumi sākās pēc tam. Visi sanākušie tika sadalīti grupās un norīkoti pie dažādiem virtuves darbiem, ne tikai lai izmēģināti asos Fiskars nažus, bet īstu šefpavāru uzraudzība pagatavotu sev un pārējiem izcilu maltīti. 

FOTO: Ingai (pirmā no kreisās) ticis viens no grūtākajiem uzdevumiem - vīnogu griešana uz pusēm. 

FOTO: Pa to laiku Mārtiņš Sirmais ierāda, kā sagriezt dažādus dārzeņus.

FOTO: Cits profesionāli griež gabaliņos lasi. 

 

FOTO: Es tikmēr daru visatbildīgāko darbu - maisu saldo krējumu ar balzamu, kam pieliets šķidrais slāpeklis. Ir auksti, bet būs gardi!

 

FOTO: Un te darbarūķi jau servē šķīvjos salātus.

 

Mūsu pusdienas: 

Latvijas lauku tomāti ar garšaugu grauzdiņiem un svaigu baziliku.

Mazsālīts, kadiķī kūpināts lasis ar saldskābajiem gurķu salātiem un kaņepju eļļu.

Lēni gatavots, kadiķī kūpināts tītars ar rabarberu čatniju un lazdu riekstu eļļu.

Flambēti sezonas augļi un ogas ar slāpeklī gatavotu Rīgas melnā balzama saldējumu.

 

Iztaujājām Mārtiņam visu par minēto ēdienu gatavošanu. Tuvākajās dienās ieliksim arī receptes!

Autore: Audra Šauere, mammamuntetiem.lv redaktore

Foto: Fiskars publicitātes foto. 




0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Reklāma

Kategorijas